• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Bu okulda ödev yok oyuncak var
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama sınıfında öğrencilere ödev yerine oyuncak malzemesi verilip öğrenciler...

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, Zümrüt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama sınıfında öğrencilere ödev yerine oyuncak malzemesi verilip öğrenciler motive edildi.

Milli Eğitim Bakanlığının sömestri tatilinde öğrencilere ödev verilmemesi için gönderdiği genelge sonrasında Afşin'de öğrencilere ödev yerine oyuncak verilerek bir ilke imza atıldı. Karneleri ile beraber her öğrenciye 3-4 tane oyuncak verilerek 15 günlük tatilinin verimli geçmesi amaçlandı.

Sınıf öğretmeni ve okul müdürü tarafından alınan karardan memnun olan velilere okul müdürü ve öğretmene teşekkür etti. Sınıf öğretmeni Ersan Ertuğrul tarafından ilk defa uygulanan ve veliler tarafından teşekkür edilen uygulamada öğrencileri 15 günlük tatilinin zehir olmaması ve eğlenceli bir şekilde geçmesini arzu ettiklerinden dolayı oyuncak dağıttıklarını belirten Ertuğrul, "MEB in genelgesi hepimiz açısından bir uygulama oldu. Öğrencilere tatilde verilen dersler ve ödevler bazen öğrenciyi okuldan soğutuyordu. Biz ilk defa böyle bir uygulama yaptık herkes memnun oldu." dedi.

Okul Müdürü Selma Dağlı uygulama sınıfında yapılan etkinliği takdir ettiğini belirterek, "Hem Milli Eğitim Bakanlığının genelgesi hemde okul öncesi yönetmeliğindeki aile katılım etkinlikleri dikkati alınarak bütün öğrencilerimize aileleri ile beraber yapacakları oyun takımları ve malzemeler verilmiştir. Uygulamanın okulumuz ve ilçemiz açısından ilk olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Vermiş olduğumuz tangram seti, yapboz ve benzeri malzemeler aile katılım etkinliği açısından faydalı olduğu gibi öğrencilerimizin psiko sosyal motor, biliçsel ve duygusal gelişimine olumlu katkı sağlayacaktır. Öğrencilerimiz tatilini etkili verimli ve eğlenceli şekilde değerlendirerek 2. döneme hazır olarak geleceklerdir." şeklinde konuştu.

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Bu okulda ödev yok oyuncak var

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim