• BIST 9725.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Bu nasıl bir acı?

Bu nasıl bir acı?
Antalyaspor, lig ikincisi Adana Demirspor'u da geçemedi. Ahmet Aras'ın golüne konuk kip Beykan ile cevap verdi. Akrep yarışta bir yara daha aldı.

Antalyaspor, lig ikincisi Adana Demirspor'u da geçemedi. Ahmet Aras'ın golüne konuk kip Beykan ile cevap verdi. Akrep yarışta bir yara daha aldı.

PTT 1. Lig'de zirvedeki tüm takımların gözü dün akşam Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaydı. 5'inci sıradaki Antalyaspor ile 2'nci sıradaki Adana Demirspor arasındaki mücadele konuk ekibin baskısıyla başladı.

10 dakikalık fırtınayı susturan Antalyaspor rakip kalede pozisyonlar bulmaya başladı. 16'ncı dakikada taç atışından gelen topu durdurup dönerek yarım voleyi vuran Ahmet Aras takımını 1-0 öne geçirdi.

7 dakika sonra çok net bir penaltıyı görmeyen Barış Şimşek'e uzun süre itiraz eden Antalyaspor 34'ücü dakikada Beykan'ın attığı gole engel olamadı. İlk 45 dakika karşılıklı atılan 1'er golle 1-1 sona erdi.

FIRSATLAR KAÇTI
Maçın ikinci yarısına Antalyaspor daha istekli başladı. Konuk takım beraberliği bulduktan sonra skoru koruyup önceliği savunmaya verdi.

Kırmızı- beyazlılar taraftarının da desteğini arkasına alıp rakip kaleye yüklendi, Adana temsilcisi de hızlı hücumlarla gol aradı.

Antalyaspor ikinci yarının büyük bölümünde rakibini yarı sahasına hapsetti. Bir çok fırsattan yararlanamayan Antalyaspor 90+3'te Can'ın ters vuruşunda top direkten dönünce şanslı bir an yaşadı ve mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

ÇUBUKLU İLE İLK KAYIP
Antalyaspor dünkü karşılaşmaya uğurlu olduğuna inanılan çubuklu formasıyla çıktı. Bu sezon oynadığı 5 maçı bu formayla oynayıp tamamını kazanan Antalyaspor, güçlü rakibi karşısına da bu sezon hiç puan kaybetmediği formasıyla çıkmayı tercih etti. Akrep ilk kez çubuklu formayla puan kaybetti.

KADRODA İLKLER
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek'in sahaya sürdüğü kadroda ilginç değişiklikler vardı. Şimşek, Adem Alkaşi'nin cezalı olması nedeniyle savunmanın sağında formayı Ömer Kandemir'e verdi.

Ömer bu sezon ilk kez forma giydi. Sezer Badur da 12 hafta aradan sonra ilk kez bir maçta ilk 11'de forma giyerken Lamine Diarra da bu sezon ilk kez yedek kaldı.

ANTALYA'DA ŞİMŞEK'LERİN MAÇI
Antalyaspor ile Adana Demirspor maçında 'Şimşek' bolluğu vardı. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Yusuf Şimşek ve hakem Barış Şimşek'in yanı sıra 'Mavi Şimşekler' olarak bilinen Adana Demirspor'a beraberlik golünü atan futbolcu da Beykan Şimşek oldu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim