• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Bu KİWİ de ne diyenler için!

Bu KİWİ de ne diyenler için!
Facebook'un yeni uygulaması Kiwi herkes tarafından büyük bir ilgi görmektedir. Peki bu kadar çok kullanılan ve herkes tarafından büyük ilgi gören kiwi nedir ve nasıl kullanılır, uygulamanın detayları ve bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...

 Son zamanlarda herkesin büyük bir ilgi gösterdiği veya merektan bile olsa araştırdığı Facebook'un yeni uygulaması Kiwi hem konuşturuyor hemde konuşuyor. Soru sorma uygulaması olarak adlandırılan bu uygulama ile istediğiniz kişilerle soru sorarak yanıt alabilme imkanınıız bulunmaktadır.

 Bu soru sorma uygulama ile ister uygulama kullanıcıları olsun isterse ananim olarak kimlik bilgileri olmadan olsun soru sorma fırsatı sunmaktadır. Facebook üzerinden yapılan bu uygulama ile kim olduğunuzu ortaya çıkarmadan istediğiniz kişilere istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Kiwi nedir? Ne işe yarar?

Kiwi ile arkadaşlarınıza ilginç sorular sorabilir ve düşündüklerini hızlıca öğrenebileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır.

Kiwi nasıl kullanılır?

Uygulamaya facebook ile giriş yaptığınızda tüm arkadaşlarınıza profiliniz üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Sormak istediğiniz soruyu dilerseniz tüm arkadaşlarınıza, sadece seçtiğiniz arkadaşlarınıza ya da lokasyon olarak yakınlarınızda olan kişilere sorabiliyorsunuz. Yine soruyu dilerseniz kimliğiniz açık bir şekilde ya da anonim olarak, gizlice sorabiliyorsunuz.

Kiwi ücretli midir? Nasıl yüklenir?

Kiwi ücretsiz olarak Play Store üzerinden indirilebilir. Fobito.com üzerinden Kiwi sosyal ağ sohbet uygulamasını indirmek için sağ üst köşedeki "YÜKLE" butonunu kullanabiliriniz.

Kiwi'ye nasıl üye olunur?

Kiwi'ye giriş ekranından FACEBOOK'la kaydol diyerek ya da EPOSTAYLA kaydol diyerek üye olabilirsiniz. Facebook ile giriş yaptığınız takdirde Kiwi otomatik olarak tüm arkadaşlarınıza bildirim gönderecektir.

Kiwi'de nasıl soru sorarım?

Uygulama anasayfasının sağ üst köşesindeki simgesine dokunuyoruz. Sorumuzuz yazıyoruz. "ananim olarak sor" kısmını işaretlersek sorumuz gizli bir şekilde isim paylaşılmadan sorulacaktır. Alt kısımdan sormak için kişi ekliyoruz. Dilerseniz bazı arkadaşlarınıza, tüm takipçilerinize ya da lokasyon olarak yakınınızdaki kişilere sorabilirsiniz. Son olarak sağ üst köşedeki simgesine dokunarak soru sorma işlemini tamamlıyoruz.

Kiwi'deki sorulara nasıl cevap veririm?

Uygulama ana ekranından simgesine dokunun Açılan kısımdan cevap vermek istediğiniz soruyu seçin Metin, fotoğraf ya da video ile soruya cevap verin Son olarak alt sağ tarafta bulunan CEVAPLA simgesine dokunarak cevabınızı gönderin

Kiwi hesabımı nasıl silerim?

Uygulama ana ekranındaki simgesine dokunun Ayarları açın En altta bulunan Hesabı Sil seçeneği ile profilinizi silin.

Kiwi'deki arkadaşlarımı nasıl bulabilirim? Kullanıcıları nasıl takip ederim?

Uygulama ana ekranından ARKADAŞ ARA simgesine dokunduğunuz zaman uygulama Facebook hesabınıza bağlanır, Kiwi kullanan arkadaşlarınızı takip edebilirsiniz. Kiwi uygulamasını kullanmayan Facebook arkadaşlarınızı da bu kısımdan davet edebilirsiniz. Arama yaparak bir arkadaşınızı bulmak için uygulama ana ekranında sağ üst taraftaki simgesine dokunarak yaptığınız aramalarda çıkan kişileri simgesine dokunarak takip edebilirsiniz.

 

İSTANBUL HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim