• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler
Bu hafta Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti'yle birlikte tam sekiz film daha vizyonda olacak.

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
Dawn of the Planet of the Apes
ABD yapımı bilim kurgu filmi 11 Temmuz’da vizyonda! Başrollerini; Gary Oldman , Andy Serkis , Keri Russell , Toby Kebbell , Judy Greer’in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Matt Reevers yer alıyor.
Film Özeti
Caesar ve arkadaşları San Francisco’da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar

Motel
The Bag Man
ABD yapımı gerilim filmi 11 Temmuz’da vizyonda olacak. Başrollerini; John Cusack , Rebecca Da Costa , Robert De Niro , Dominic Purcell , Crispin Glover’un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda David Grovic yer alıyor.
Film Özeti
Bir kiralık katil olan Jack, Dragnaadında ünlü bir mafya babası tarafından bir otelde çeşitli cinayetler işlemesi için tutulur. Ancak Dragna oraya gelene dek ayrılmaması gerekmektedir. Bu sırada otelde bulunan Rivka adında güzel bir kadınla yolları kesişir.

Yetenek Avcısı
Million Dollar Arm
ABD yapımı dram filmi 11 Temmuz’da vizyonda. Filmin başrollerini; Lake Bell , Jon Hamm , Alan Arkin , Suraj Sharma , Bill Paxton paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise; Craig Gillespie yer alıyor.
Film Özeti
Bir sporcu menajeri olarak kariyerini kurtarmak için son bir çaba gösteren JB Bernstein (John Hamm) beyzbolun bir sonraki en iyi atıcısını bulmak için bir plan hazırlar. Birinci ligde bir beyzbol yıldızına dönüştürebileceği genç bir kriket atıcısı bulma umuduyla JB “Million Dollar Arm” adında bir realite şov yarışması düzenlemek için Hindistan’a gider. Huysuz fakat keskin gözlü, emekli bir beyzbol yetenek avcısının da yardımıyla Dinesh ve Rinku adlarında, beyzbol hakkında hiçbir fikri olmayan ama topu hızlı fırlatmada çok yetenekli olan 18 yaşındaki iki oğlanı keşfeder. Onlar için birinci ligle sözleşme yapmayı ve kısa yoldan zengin olmayı uman JB, çocukları eğitmek için ülkesi Amerika’ya getirir. Amerikalılar Hindistan’da kendileri gibi olamazken köylerinden hiç çıkmamış olan bu çocuklar da Amerika’ya gelince aynı şekilde zorluk çekerler. Çocuklar, beyzbolun inceliklerini öğrenirken JB de çekici arkadaşı Brenda’nın yardımıyla takım çalışması, sorumluluk ve bir aile olmanın ne demek olduğu hakkında değerli hayat dersleri alır.

Pıtırcık Tatilde
Les Vacances Du Petit Nicolas
Fransız yapımı komedi filmi 11 Temmuz’da vizyonda! Başrollerini;Kad Merad , François Damiens , Valérie Lemercier , Bouli Lanners , Luca Zingaretti’nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Laurent Tirard yer alıyor.
Film Özeti
Bir okul döneminin daha sonuna gelinmiştir ve heyecanla beklenen tatil kapıdadır. Küçük Nicolas, ailesiyle birlikte deniz kenarına tatile gider ve Hotel Beau-Rivage’da yaza merhaba der. Sahilde kendisine her zamanki gibi yeni arkadaşlar edinebilen Nicolas, komik karakterlerin yanı sıra Isabella adında gözlerini kocaman açan bir kızla da tanışacaktır! Nicolas kızdan öyle korkar ki ailesinin onu zorla Isabella ile evlendireceğini sanır! Artarda yaşanan yanlış anlaşılmaların sonunda bu herkes açısından unutulmaz bir tatil olacaktır!

İnce Buz, Kara Kömür
Bai ri yan huo
Çin yapımı gerilim filmi 11 Temmuz’da vizyonda olacak! Başrollerini; Lun Mei Gwei , Fan Liao , Xuebing Wang’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Yi’nan Diao yer alıyor.
Film Özeti
1999 yılında, bir dizi parçalanmış cesedin bulunmasıyla başlayan bu polisiye, beş yıl sonrasına geçiş yapıyor. Söz konusu davayı çözüme ulaştıramayan iki polis, benzer cinayetlerin tekrar başlamasıyla dikkat kesiliyor. Deliller ise aynı genç kadına işaret ediyor. Parodi ile ciddiyet arasında, ilginç bir dengede seyreden İnce Buz, Kara Kömür, iyi bir kara filmin sahip olması gereken tüm bileşenlere sahip: yönlendirilmeye açık bir erkek karakter, bir vamp kadın, cinayet, entrika ve karanlık bir şehir.

Bela
Borgman
Hollanda yapımı gerilim filmi 11 Temmuz’da vizyonda! Başrollerini; Hadewych Minis , Eva Van De Wijdeven , Jan Bijvoet , Jeroen Perceval , Sara Hjort Ditlevsen’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Alex van Warmerdam yer alıyor.
Film Özeti
Bir sokak serserisi olan Camiel Borgman’ın hayatı tek bir hamleyle büyük bir değişime uğrar. Sokaklardaki boş hayatı varlıklı bir burjuva ailesiyle tanışmasıyla son bulur. Büyük bir medya şirketinin sahibi olan ressam bir kadın ve kocasından oluşan bu aileyle tanışan Borgman, bir şekilde kendisini evlerine kabul ettirmeyi başarır ve bu andan sonra evde büyük değişimler yaşanmaya başlar.

Ayin
The Sacrament
ABD yapımı korku filmi 11 Temmuz’da vizyonda olacak. Başrollerini; L.j. Smith , Joe Swanberg , Gene Jones , Amy Seimetz , Aj Bowen’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Ti West yer alıyor.
Film Özeti
İki araştırmacı muhabir, kayıp bir kız için çok az kişi tarafından bilinen bir yere yolculuk yaparlar. Süreci de belgesel haline getirme niyetinde olan ikili, gittikleri yerde ilginç bir toplulukla karşılaşırlar. Kırsal kesimde köy hayatı yaşayan, modern şartlardan kopuk yaşayan 200 kişilik bu topluluk kendine “Cennet Tarikatı” adını vermiştir. Tarikatın lideri de “Peder” dedikleri bir adamdır. Grup tarafından gayet olumlu karşılanırlar ve belgesel çekimlerine bu tarikat da dahil olmuş olur. Fakat birlikte zaman geçirdikçe, tarikatın karanlık yüzünü keşfetmeye başlarlar. Öyle ki artık yaşadıkları, arkadaşlarının kayıp kız kardeşini bulmanın belgeselinden dehşet verici bir ölüm kalım savaşına dönüşür.

İlk Görüşte Aşk
Une rencontre
Fransa yapımı romantik film 11 Temmuz’da vizyonda! Başrollerini; Sophie Marceau , François Cluzet , Niels Schneider , Simon DeSilva , Stuart Matthews’in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Lisa Azuleos yer alıyor.
Film Özeti
Pierre 15 yıldır evli, eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmekte olan orta yaşlı bir adamdır. Bir partide tanıştığı Elsa ile aralarında hemen bir aşk filizlenir. Ancak hem Pierre’in karısını sevmesi, hem de Elsa’nın evli biriyle birlikte olmak istememesi, onları birlikte olabilmek adına başka arayışlara itecektir.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim