• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bu hafta 8 film vizyona girecek

Yerli yapımlardan, yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği "Benimle Oynar mısın?" izleyiciyle buluşacak.
Bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek. 
 
Yerli yapımlardan yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği "Benimle Oynar mısın?" izleyiciyle buluşacak. 
 
Oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Eyşan Özhim, Rüzgar Boyle, Ertan Saban, Arif Erkin'in yer aldığı filmin senaryosunu Eyşan Özhim ve Aydın Bulut kaleme aldı.
 
Filmde, talihsiz bir olayın ardından ceza alarak hapishaneye gönderilen bir kadının, 8 yıllık mahkumiyetin ardından özgürlüğüne kavuşması ve sonrasında yaşadıkları anlatılıyor. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın önemli bir yer tuttuğu film, İnönü Stadı'nda çekilen son film olma özelliğini de taşıyor. 
 
"3 Kadın 3 Kader"
 
Faik Ahmet Akıncı'nın yönettiği "3 Kadın 3 Kader" filminde Esma Ünal, Aleyna Eroğlu, Meltem Telli izleyici karşısına çıkacak. 
 
Birbirinden farklı üç kadının kaderlerinin hikayesi ekseninde gelişen filmde, kadına karşı şiddet konu ediliyor. 
 
"Öyle Sevdim Ki Seni"
 
Yönetmenliğini ve senaristliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı "Öyle Sevdim Ki Seni", dram severleri salonlara çekmeyi amaçlıyor. 
 
Kayhan Yıldızoğlu, Oktay Gürsoy, Duygu Yıldız, Alma Terzic, Tevfik Erman Kutlu'nun izleyici karşısına çıkacağı filmde, 1900'lü yılların başlarında Trabzon-Gümüşhane sınırına yakın bir yerleşim alanı olan Santa'dan Yalta'ya taş ustası olarak giden Yakup Usta'nın torunu Olga'nın, çalışmak için 1997'de Trabzon'a gitmesi ve sonrasında gelişen olaylar ele alınıyor.  
 
"Karnaval"
 
Yönetmen koltuğunda Can Kılcıoğlu'nun oturduğu "Karnaval" filminde Tülin Özen, Serdar Orçin, Sait Genay, İpek Bilgin ve Vedat Erincin rol alıyor. 
 
Can Kılcıoğlu'nun senaristliğini de üstlendiği filmin konusu şöyle:
 
"30'lu yaşlardaki Ali, babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabada yaşamaya başlar. Bu süreçte tek derdi hayatını sürdürebileceği düzenli bir işe girebilmektir. Tam da bu sırada halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder. Sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında gelişenler sayesinde hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalarlar."  
 
"Büyük Kumar"
 
Haftanın yabancı filmleri arasında yer alan "Büyük Kumar" filmini Brad Furman yönetti. 
 
Amerikan yapımı dram-gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Dayo Okeniyi yer alıyor. 
 
Filmde, Princeton Üniversitesi son sınıf öğrencisi Richie'nin okulu için kullanması gereken tüm parasını online poker oynatan yasadışı bir kumar sitesinde harcaması sonucu gelişen olaylar izlenebilecek.
 
"Katliam Gecesi"
 
Gerilim ve korku türündeki "Katliam Gecesi" filminin yönetmenliğini Adam Wingard üstlendi.
 
Oyuncuları arasında Sharni Vinson, Barbara Crampton, Wendy Glenn, Margaret Laney, Ti West'in yer aldığı filmde, katillerden oluşan maskeli bir çetenin Davison ailesinin bir toplantılarını basması konu ediliyor.
 
"Malavita: Belalı Tanık"
 
Yönetmenliğini ve senaristliğini Luc Besson'ın yaptığı "Malavita: Belalı Tanık" filminde Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron, David Belle gibi oyuncular izleyici karşısına çıkacak. 
 
Amerikan ve Fransız ortak yapımı filmde, The Manzoni ailesinin diğer aileler tarafından ölüm tehditleri aldıktan sonra koruma programına katılmaları ve Fransa'ya yerleştirilmeleri anlatılıyor. 
 
"Mavi Yasemin"
 
Woody Allen'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Mavi Yasemin" filminde, Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Charlie Tahan, Sally Hawkins gibi isimler rol alıyor. 
 
Dram-komedi türündeki filmin özeti şöyle:
 
"New York'lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco'da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco'ya gitmektir." 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim