• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor
Bilecik Defterdarlığı girişine alçıdan yapılan Türk bayrağının bakımsızlık ve fiziki şartlardan dolayı kirlenip, kırılması kötü bir görüntü...

Bilecik Defterdarlığı girişine alçıdan yapılan Türk bayrağının bakımsızlık ve fiziki şartlardan dolayı kirlenip, kırılması kötü bir görüntü oluşturuyor.

Cumhuriyet Mahallesi üzerinde Bilecik Askerlik Şubesi, Bilecik Adliye Sarayı karşısında bulunan Bilecik Defterdarlığı önündeki boş bir yere alçıdan yapılan Türk bayrağı uygulamasının hoş olmaayan durumu vatandaşların tepkilerine neden oldu. Bu durumu cep telefonları çekip sosyal medya üzerinden paylaşan duyarlı vatandaşlar çeşitli eleştirilerde bulundular. Bilecik'te yaşayan Kerim Çelikbilek, sosyal medya üzerinden resmi görür görmez Türk bayrağının bulunduğu alana gelerek kendi imkanları kırık yerleri birleştirdi ve bayrak etrafında temizlik yaptı. Yetkililerden daha duyarlı olmasını isteyen Çelikbilek, "Öncelikle bir resmi daireye böyle bir hareketinden dolayı kutluyoruz. Ama bunu yaptıktan sonra devamını getirmek lazım. Şuanda Türk Bayrağını görüyorsunuz içler acısı, etrafı dağılmış, kırılmış ve rengi solmuş. Burada Maliye binası var, burası Bilecik'in en işlek yeri. Jandarma hemen üst tarafımızda, yan tarafımız hemen Adalet sarayı. Adaletin olduğu bu ülkede bayrağımızın bu halde böyle içler acısı bu şekil olması bence kötü bir davranış. Ben buradan yetkililere seslenmek istiyorum, ya bunu siz temizleyin yeniden yerine koyun, ya da ben normal bir vatandaş olarak kendi imkanlarımla bunu yerine getireyim ve tekrardan yerine koyayım. Kar yağdığı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstünü temizlemeye çalışan insanlarız. Bayrağımızı böyle yerlerde içler acısı gördüğümüz zaman, bu ülke için savaşan onlarca insanın hiçbir önemi kalmıyor. Hele ki şu hassas günlerde, şehit verdiğimiz zamanlarda. Bayrağımız için mücadele ediyoruz, vatanımız için mücadele ediyoruz. Ama bayrağımız böyle yerlerde kırık dökük olması içler acısı" dedi.

Öte yandan, Kerim Çelikbilek'in, geçtiğimiz günlerde kar yağışının olduğu zamanlarda Atatürk büstünün karla kaplı kısmını elinle temizlerken sosyal medyaya attığı resim paylaşım rekorları kırmıştı.

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Bu Görüntü Türk Bayrağına Yakışmıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim