• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Bu fuarda 'iş' var

Bu fuarda 'iş' var
Gediz Üniversitesi İstihdam Fuarı, Migros, Hugo Boss, CMS, Keskinoğlu, Ekol Hastaneleri gibi öncü kuruluşlar ile gençleri 3'üncü kez buluşturdu.

Gediz Üniversitesi İstihdam Fuarı, Migros, Hugo Boss, CMS, Keskinoğlu, Ekol Hastaneleri gibi öncü kuruluşlar ile gençleri 3'üncü kez buluşturdu. Ege İş Kadınları Derneği'nin desteğiyle düzenlenen organizasyon, iş ve staj fırsatlarını üniversite öğrencilerinin ayağına getirdi.

Gediz Üniversitesi İstihdam Fuarı 3'üncü kez gerçekleştirildi. Bu yıl Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) desteğiyle düzenlenen etkinliğe Migros, Hugo Boss, CMS, Cevher Grup, Keskinoğlu, Ekol Hastaneleri gibi farklı sektörlerden öncü kuruluşların aralarında yer aldığı 33 firma katıldı. Üniversiteliler, eğitim gördükleri alanda faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileriyle görüştü; kimileri daha mezun olmadan iş bağlantıları kurdu, kimileri staj imkanı yakaladı. Fuar kapsamında ayrıca kariyer uzmanları ile başarılı girişimcilerin katıldığı seminerler yapıldı. Kendi işini kurmak isteyenlere girişim tüyoları verildi, iş yaşamında başarıya götüren ve kariyer kazandıran ipuçları paylaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ile katılımcı firmaların yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Gediz Üniversitesi'nin iş dünyasıyla el ele eğitim verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Çevik, açılacak bölümlerden uygulanacak eğitime kadar hemen her konuda sanayicilerin ve işadamlarının görüşlerini aldıklarını, dersleri de onlarla birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirdi, şunları söyledi: "İş dünyasından kopuk bir eğitim modeli ancak işsiz mezunlar yetiştirir. Öğrencilerimizin daha mezun olmadan çalışmalarını istiyoruz. Bunun yolu talep edilen alanlarda kaliteli eğitim sunmaktan ve iş alemiyle omuz omuza olmaktan geçiyor. Kariyer Ofisimiz ile Kariyer Kulübümüzün her sene ortaklaşa düzenlediği bu fuar, uyguladığımız yükseköğrenim modelinin örneklerinden sadece biri. Hedefimiz sektörlerle işbirliğimizi daha da artırmak ve bu sayede hem işgücü ihtiyacını karşılamak hem de en değerli varlıklarımız olan geleceğimizin teminatı gençlerimizin iş hayatında iyi yerlere gelmelerini sağlamak."Cihan

Bu fuarda 'iş' var

Bu fuarda 'iş' var

Bu fuarda 'iş' var

Bu fuarda 'iş' var

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim