• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

BTTDD Kadın Kolları’ndan Dündar’a ziyaret

BTTDD Kadın Kolları’ndan Dündar’a ziyaret
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı BTTDD Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Güler ve üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin de uzun yıllar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nde başkanlık yaptığını hatırlatan Dündar, "Dernekçilik faaliyetleri güzel ve keyiflidir. Derneklerin faydasının olup olmadığı konusunda halk arasında eleştiriler olabiliyor. Kesinlikle faydası var. İnsanlar bir araya gelerek sosyalleşiyor. Büyük şehirlerde insanlar yoğun kalabalıklar içerisinde yalnızlaşıyor. İş yoğunluğu ve günlük hayatın telaşesi insanları birbirinden uzaklaştırıyor. İşte bu noktada dernekler insanların bir araya gelmesine, kendi kültürlerini yaşatmasına vesile oluyor. İnsanlar gelmiş oldukları bölgelerdeki kültürlerini zamanla unutabiliyor. Ancak dernek çatısı altında bir araya gelen insanlar kültürlerini yaşatabiliyor. Kadınların da bu tür faaliyetlerinde yer alması çalışmaları daha güzel hale getiriyor. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği yönetimine de ciddi katkılar sağlıyor. İnsanların bir araya gelmesine vesile olup yalnızlıkları bitirdiğiniz için Allah sizden razı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Dündar, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nin Bursa kamuoyunda intibahının iyi olduğunu ifade ederek, "Bursalı hemşehrilerimiz, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'ni yakından tanır. Derneğin faaliyetlerini takdir eder. Kamu yararına çalışan bir dernek olduğunu herkes bilir. Bu yönüyle bir saygınlığı olan ve yaptığı hizmetlerin hem Bursa'ya hem de Yunanistan'a kadar etkisi olan bir dernek. Bizim de sizlere bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize" diye konuştu.

Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Güler ve üyeler de Başkan Dündar'a yapmış oldukları etkinliklere verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim