• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

BTSO, Emirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası İle Kardeşlik Protokolü İmzaladı

BTSO, Emirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası İle Kardeşlik Protokolü İmzaladı
Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları ile proje ve tecrübelerini paylaşarak bölgelerin kalkınmasına destek sağlayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO),...

Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları ile proje ve tecrübelerini paylaşarak bölgelerin kalkınmasına destek sağlayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile kardeşlik protokolü imzaladı.

BTSO Başkanı Burkay, Türkiye ekonomisine yön veren Bursa'nın sanayi alt yapısı ile büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bursa ile Emirdağ arasındaki ilişkilerin daha da artacağını belirten Burkay, "BTSO olarak ülkemize ve şehrimize değer katan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Odamızın tecrübesini diğer ticaret ve sanayi odalarımız ile paylaşmaya devam ediyoruz. İmzaladığımız protokol ile de odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetlerde, vermiş olduğumuz hizmetlerde ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. "Kardeş Oda Protokolü'müzün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, protokolün Bursa ve Emirdağlı iş adamları arasındaki işbirliğine büyük katkı sunacağını söyledi.

Emirdağ TSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe ise BTSO'nun Türkiye'nin en önemli ticaret ve sanayi odalarından birisi olduğunu söyledi. Bursa'nın Türkiye ihracatında büyük potansiyele sahip olduğunu ifade eden Aktepe, "Bursa'mız Türkiye'nin göz bebeği şehirlerinden birisidir. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası da Başkanımız Sayın İbrahim Burkay'ın liderliğinde önemli çalışmalara imza atıyor. Emirdağlı iş adamları olarak yaptığımız protokol sayesinde BTSO'nun projeler konusundaki deneyiminden faydalanacağız" dedi.

Kardeş oda protokolüne BTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk, Emirdağ TSO adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Aktepe ve Meclis Başkanı Yiğiter imza attı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim