• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

BTSO Bursaspor’un Her Zaman Yanında

BTSO Bursaspor’un Her Zaman Yanında
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Ali Ay'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Ali Ay'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Burkay, şehrin önemli markası olan Bursaspor'un daha büyük başarılara imza atması için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, BTSO Meclis Başkanı Topuk, yönetim kurulu ve meclis divanı üyeleri Bursaspor'u ziyaret etti. Özlüce tesislerinde gerçekleşen ziyarette Bursaspor Başkanı Ali Ay, BTSO heyetini ağırladı. Yeni yönetim olarak 2 aylık görev süresini geride bıraktıklarını belirten Ali Ay, Bursaspor'da çok güzel bir sinerji yakalandığını ifade etti.

Bursaspor'un ligde üst sıralara çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını kayeden Ali Ay, "Bursaspor'u ligde üst sıralara çıkarmak için göreve geldik. Şu an kulübümüzün borçlarını ödenebilir duruma getirmek ve gelir gider tablosunu dengede tutmak için çalışıyoruz. BTSO Başkanımız İbrahim Burkay ile UTİB'de 10 senedir beraber çalışıyoruz. İyi bir dostluğumuz var. BTSO, Bursaspor'a her konuda maddi ve manevi destekte bulunuyor. Bursaspor'u bütün kent dinamikleri ile birlikte iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

"BURSASPOR BİZİM EN ÖNEMLİ MARKALARIMIZDAN BİRİSİ"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'nın en önemli markalarından birisi olan Bursaspor'un her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı. BTSO olarak geçmişte olduğu gibi Bursaspor ile işbirliği içinde projeler yürüteceklerini kaydeden Burkay, Başkan Ali Ay ile birlikte Bursaspor'un başarılı sonuçlar aldığını söyledi. Bursaspor'un daha güzel başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Burkay, "Ali başkanımızın şehrin bütün dinamiklerini etrafında toplayacak enerjisi var. Taraftarı ile birlikte Bursaspor daha güzel başarılara imza atacak" dedi.

Bursaspor markasının şehrin tanıtımı için büyük bir güç olduğunu da ifade eden Burkay, şöyle konuştu:

"Bizim özellikle Bursa'daki işletmelerde gördüğümüz bir gerçek var. Bursaspor'un 3 puanla döndüğü her maçtan sonra şehirde moral yükseliyor. Bunu görmezden gelmek mümkün değil. Bursaspor, şehrin tanıtımı için en önemli markalardan birisidir. Yeşil beyazlı kulübe daha önce "Armayı Sırtla', "Onun Formasını da Sen Al" kampanyaları ve Timsah Arena'da locaların kiralanması gibi birçok konuda destek verdik. Bursa iş dünyası olarak Bursaspor'umuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bursaspor'u kent sahiplendiği sürece yeşil beyazlı kulüp bizim özlediğimiz noktalara mutlaka gelecektir."

Ay, BTSO Başkanı İbrahim Burkay'a Bursaspor forması hediye etti. Burkay da TOBB tarafından basılan "Dede Korkut Hikayelerinin" orijinal nüshalarının tıpkı basımı olan kitabı Başkan Ali Ay'a takdim etti.

BTSO Bursaspor’un Her Zaman Yanında

BTSO Bursaspor’un Her Zaman Yanında

BTSO Bursaspor’un Her Zaman Yanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim