• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Bto, Fuara Katılan Üye Firmaları Ziyaret Etti

Bto, Fuara Katılan Üye Firmaları Ziyaret Etti
Konya'nın Beyşehir İlçe Ticaret Odası (BTO) yönetim kurulu üyeleri, Almanya'nın Nürnberg kentinde Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA 2016)'na katılan...

Konya'nın Beyşehir İlçe Ticaret Odası (BTO) yönetim kurulu üyeleri, Almanya'nın Nürnberg kentinde Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA 2016)'na katılan üye firmaları açtıkları stantlarda ziyaret etti.

BTO Başkanı Salih Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Almanya'nın Nürnberg kentinde bu yıl 43'üncüsü yapılan ve sona eren Nürnberg Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı'na Beyşehir'den de üyeleri olan bazı silah üretimi yapan firmaların katıldığını söyledi.

Yurtdışındaki fuara Türkiye'den 69 firmanın katıldığını belirten Gül, ülkemizin bu güne kadar en yüksek katılım oranıyla fuarda temsil edildiğini belirterek, "120 ülkeden bin 450 firmanın iştirak ettiği ve 40 bin uzman ziyaretçinin geldiği ve 69 Türk firmasının da katılım sağladığı fuara ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Katılımcı firma sayısı bakımından Türkiye, Almanya, ABD, İtalya ve Çin'in ardından beşinci sırada yer aldı. Ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri ve aksesuarları ile tekstil ürünleri, mühimmat ve çeşitleri, hazır giyim, hediyelik eşyalar, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri ve optik aletlerin sergilendiği fuar; alanında dünyanın en kapsamlı ve büyük fuarları arasında bulunurken, odamız üyelerinden 16 firma da fuarda stant açmış olup ülkemizi temsil etmiştir. Bazı farklı markalarda üretim yapan firmalarda ürünlerini sergilemişlerdir. Beyşehir Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetle stant açan ve ürünlerini sergileyen firmalarımızı tek tek ziyaret ederek bölgemiz ve ülkemizin tanıtımına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek onur belgesi vermiştir. Bölgemizin silah sektöründe ne kadar iddialı olduğunu ve dünya pazarına açıldığını bizzat yerinde görerek büyük gurur duyduk. Katılan firmalarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca fuar gezisinde birlikte hareket eden Yönetim ve Meclisimi ayrıca katılan üyelerimizle birlik beraberlik göstererek bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ziyarette odamız adına, Meclis Başkanı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Öztulum, Meclis Üyeleri katılmışlardır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim