• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Bozyazı Kaymakamından İş Adamlarına Teşekkür Belgesi

Bozyazı Kaymakamından İş Adamlarına Teşekkür Belgesi
Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, ilçedeki sosyal çalışmalar kapsamında kendisinden bisiklet isteyen çocukların bu dileklerini yerine getirerek,...

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, ilçedeki sosyal çalışmalar kapsamında kendisinden bisiklet isteyen çocukların bu dileklerini yerine getirerek, 67 çocuğa bisiklet alıp sevindiren 10 iş adamına "Teşekkür Belgesi" verdi.

Bozyazı'da göreve başladığı dönemde mahalle gezileri gerçekleştiren Kaymakam Yıldız, bu kapsamında Eylül ayında ziyarette bulunduğu Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Ustalar Mahallesi'nde, çocukların, "Hiç bisikletimiz olmadı. Bize bisiklet alır mısın?" yönündeki isteklerine olumlu cevap vererek, çocuklara bisiklet alma sözü vermişti. Daha sonra mahalledeki bisiklete binme yaşında olan çocukların tespitini yaptıran Yıldız, belirlenen 67 çocuğa bisiklet alma girişiminde bulundu. Yıldız'ın, Bozyazı'da göreve başladığı günden itibaren yaptığı sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmaları yakından takip eden Bozyazılı on iş adamı gönüllü olarak 67 adet bisikleti almaya hazır olduklarını söyleyerek bisikletleri alıp Kaymakamlığa teslim ettiler. Yıldız da bisikletleri Kaymakamlık görevlileri ve Mahalle Muhtarı Şener Taş ile birlikte çocuklara dağıttı.

Yıldız, çocukları sevindiren iş adamlarının bu gönüllü desteğine belgeyle teşekkür etti. Bu çerçevede, Bozyazı Kaymakamlığı, ilçedeki sosyal çalışmalara destek veren iş adamlarına teşekkür etmek için tören düzenledi. Bozyazı Öğretmenevi'nde düzenlenen törene, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Aydın Türk, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay, Bozyazı SYDV Müdürü İmran Şeref ve sosyal çalışmalara destek veren iş adamları katıldı.

Törende konuşan Yıldız, iş adamlarının verdiği destekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bozyazı'da göreve başladığı günden itibaren kendisine verilen desteğe de teşekkür etti. Yıldız, "Sizlere gönülden teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir davranış sergilediniz. Sizler sayesinde 67 çocuğumuz sevindi" dedi.

İş adamları adına konuşan Fahir Hançer ise Bozyazı için yapılacak çalışmalarda her zaman maddi ve manevi olarak Kaymakamlığa destek olmaya hazır olduklarını, asıl kendilerinin çocukların sevinmesine vesile olmalarından dolayı Bozyazılılar olarak şahsına teşekkür ettiklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız, iş adamları Gökhan Aksoy, Ramazan Çelik, Çağlar Eren, Hüseyin Deniz, Okay Ok, Mustafa Değirmenci, Mustafa Toslak, Fahir Hançer, Mehmet Uysal ve Türkay Oral'a "Teşekkür Belgesi" verdi.

"DEVLETİN SICAK ŞEVKATLİ ELİNİ SIRTIMIZDA HİSSETTİK"

Öte yandan, Ustalar Mahallesi Muhtarı Şener Taş da yaptığı açıklamada, devletin sıcak şefkatli ellerini ilk defa sırtlarında hissettiklerini, bunu kendilerine yaşatan Kaymakam Yıldız'a sonsuz teşekkür ettiklerini söyledi. Kaymakam Yıldız, Ustalar Mahallesi'ne geldiğinde yapılan toplantıda mahallenin sorunlarını aktardıklarını, ancak isteklerinin sadece dinlenme ile kalacağı kuşkusunu yaşadıklarını dile getiren Muhtar Taş, isteklerin yerine gelmeye başlanması ile kuşkunun yersiz olduğunu anladıklarını ifade etti. Taş, "Allah devletimize zeval vermesin. Allah böyle bir Kaymakamı başımızdan eksik etmesin. Çocuklarımızın okuldaki yemek ve taşıma sorunu çözüldü. İŞKUR vasıtasıyla işe alımda sayımız arttı. Kadınlarımız için biçki, dikiş-nakış kursu açıldı. Mahallemizdeki sosyal yaşam alanlarının iyileştirilmesi için SYDV tarafından çalışmalar yürütülmekte. Çocuklarımızın bisiklet isteği karşılandı. Kapısını çaldığımızda her zaman görüşebildiğimiz bir Kaymakam. Kısacası Kaymakamımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Bozyazı Kaymakamından İş Adamlarına Teşekkür Belgesi

Bozyazı Kaymakamından İş Adamlarına Teşekkür Belgesi

Bozyazı Kaymakamından İş Adamlarına Teşekkür Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim