• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Bozyazı Kaymakamı Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bozyazı Kaymakamı Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, kalabalık bir heyet ile birlikte Narince ve Akcami Mahallelerini ziyaret ederek, Akcami ile Hamam Külliyesi'nde incelemelerde...

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, kalabalık bir heyet ile birlikte Narince ve Akcami Mahallelerini ziyaret ederek, Akcami ile Hamam Külliyesi'nde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yıldız başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz ve ilçe kurum müdürlerinin katılımıyla Narince ve Akcami Mahallelerine inceleme ziyareti gerçekleştirildi. Narince Mahallesi Camisi önünde Narince Mahalle Muhtarı Ali Kıvradan, Akcami Mahalle Muhtarı Muzaffer Yıldız ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Yıldız, cami avlusunda toplanan her iki mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek sohbet etti.

Kırsal kesimde bulunan mahalle ziyaretlerine önem verdiğini ve mahallelere sık sık ziyaretler gerçekleştireceğini söyleyen Yıldız, "Bu tür ziyaretlerle vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı buluyoruz. Kırsal kesimde bulunan mahallelerimizde oturan vatandaşlarımızın çoğunluğu tarım ile uğraşmakta. Zamanları kıymetli. Bu nedenle sorun ve isteği olmadığı sürece devlet kapısına gelmeyen vatandaşımızın bizler ayağına giderek, sohbet edip sorun ve isteklerini dinleyerek, çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerine yanlarında gerekli talimatları vermekteyim. Aynı zamanda bu incelemelerimiz ve görüşmelerimiz sayesinde hem sorunların çözüm sürecini hem de en iyi hizmeti gerçekleştirme fırsatı yakalıyoruz" dedi.

Vatandaşlara kapısının ve telefonunun sürekli açık olduğunu hatırlatan Yıldız, "Devlet bizlere size hizmet için maaş vermekte. Bir sorun ve isteğiniz olduğu zaman hiç çekinmeden bana ulaşın. İlçe merkezine indiğiniz zaman sohbet için de gelin yanıma, bir çayımı için. Kapımın sürekli açık olduğunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri ve muhtarlar, Kaymakam Yıldız'a teşekkür ederek, "Böyle bir kaymakama sahip olduğumuzdan dolayı gerçekten şanslıyız. Her konuda bizlere yardımcı olmakta, sorunlarımızın çözümü için de gerekli talimatları ilgili kurumlara vermekte. Bizler kendisinden razıyız, Allah da razı olsun" dediler.

Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler, mahalle ziyaretinin ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü Adana Bölge Müdürlüğü'nce onarımı için ihalesi yapılan Karamanoğulları döneminden kalma Akcami ve Hamam Külliyesi'nde incelemelerde bulundular.

Bozyazı Kaymakamı Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bozyazı Kaymakamı Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bozyazı Kaymakamı Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim