• BIST 9142.4
  • Altın 2321.249
  • Dolar 32.3855
  • Euro 34.8742
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 13 °C

Bozüyük’te Amatör Spor Ruhu Canlanıyor

Bozüyük’te Amatör Spor Ruhu Canlanıyor
Bilecik'in Bozüyük ilçesinin eski amatör kulüplerinden İdmanyurdu Spor Kulübü, bundan sonraki sportif faaliyetlerine Bozüyük Belediyesi çatısı altında...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin eski amatör kulüplerinden İdmanyurdu Spor Kulübü, bundan sonraki sportif faaliyetlerine Bozüyük Belediyesi çatısı altında devam edecek.

Bu konuyla ilgili Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Bakıcı, Bozüyük'te amatör spor ruhunu yeniden canlandırabilmek için İdmanyurdu Spor'un faaliyetlerine belediye çatısı altında devam edeceğini söyledi. Yeni ismi Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor olan spor kulübünün amatör ruhla büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Bakıcı, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtararak amatör spor ruhunu yeniden yaşatmayı amaçlıyoruz. İnşallah futbolun yanında diğer branşlarımızı da hayata geçirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bugün burada başlatmış olduğumuz amatör ruhla büyük başarılara imza atarız. Bu başarılarla birlikte herkesi tek çatı altında toplayarak ilçemizdeki sportif başarıların yükselmesini ümit ediyoruz. İlçemizdeki diğer spor kulüplerimize de bugüne kadar verdiğimiz destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar sportif alanlarda yapılan yanlış transfer politikalarını uygulamayacağız. Eğer başarı gelecekse Bozüyük'ün evlatlarıyla gelsin. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlarda bunun farkında olarak başta dersler olmak üzere her alanda başarılı olmak için çalışacaklar. Eğer kulübümüzde bir başarı olacaksa her alanda olmalıdır. Bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum. Hafta sonu 2'nci amatör kümede oynanacak ilk karşılaşmada futbolcu kardeşlerimiz ve kulüp yöneticilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Basın açıklaması sırasında Kulüp Başkanı Ali Avcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular da hazır bulundu.

Bozüyük’te Amatör Spor Ruhu Canlanıyor

Bozüyük’te Amatör Spor Ruhu Canlanıyor

Bozüyük’te Amatör Spor Ruhu Canlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim