• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde
Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri dün başlayan ve gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışmaları...

Bozüyük Belediyesi Acil Müdahale Ekipleri dün başlayan ve gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışmaları yaparak yolların açık kalmasını sağladı.

Kar yağışıyla birlikte göreve başlayan ekipler 24 saat kesintisiz olarak yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlardan gelen talep ve yol şikayetlerini alan Kriz Masası ekipleri yönlendirerek sorunların kısa süre içerisinde giderilmesini sağladı. Gece boyunca çok sayıda araçla devam eden çalışmalar kapsamında öncelikli olarak 4 Eylül Mahallesi Devlet Hastanesi Acil Servisi girişi ve yol güzergâhı, Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi Yol Güzergahı, İsmet İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesi ile dolmuş güzergahları, ana arterler ve sokaklarda yol açma, kar kürüme ve tuzlama çalışması yapılarak trafik akışı sağlandı. Sabah erken saatlerde kaldırım temizliğine de başlayan yaya ekipleri tarafından Saraycık Caddesi ile Ana Cadde üzerinde Adliyeden Diş Hastanesi'ne kadar olan kaldırımlarda karşılıklı olarak kar kürüme çalışması yapılarak ardından don olaylarına karşı tuzlanıyor. Ayrıca Manişar bölgesinde yoldan çıkan palet yüklü bir kamyon belediye ekipleri tarafından greyderle çekilerek kurtarıldı.

İlk kar yağışı ile birlikte göreve başlayan belediye karla mücadele ekipleri kriz masasına gelen şikâyetler doğrultusunda ve aciliyet sırasına göre sıralandırılarak yönlendiriliyor. Vatandaşlar karla ilgili şikayetlerini 24 saat kesintisiz olarak görev yapacak Kriz Masası'na, belediyenin 314 67 00 numaralı telefonundan 500 numaralı dahili hattı ve 153 numaralı ücretsiz telefon hattını arayarak iletebilirler. Bozüyük Belediyesi Kriz masası, kar temizleme, tuzlama ve yol açma ekipleri yağış süresince çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek.

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Bozüyük Belediyesi Kar Mesaisinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim