• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Bozüyük AK Parti’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Bozüyük AK Parti’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisinin 35.'inci kurultayında ki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisinin 35.'inci kurultayında ki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına şikâyet dilekçesini teslim eden AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ederek ahlak dersi verecek en son kişi olduğunu söyledi. Adliye çıkışında teşkilat mensuplarıyla birlikte açıklama yapan Başkan Mesut Çetin, "16.01.2016 günü CHP kongresinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu siyasi ahlaktan yoksun, siyaset yaşamı boyunca kendisinde alışkanlık haline gelmiş başarısızlıklarını örtbas etmek amacı ile ülkenin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanına yapmış olduğu hakaretler nedeni ile suç duyurusunda bulunduk. Kendisi; başkanı bulunduğu partiyi, ülkenin bir kesiminde yaşayan halkın hayatını zindan eden hendeklerde devleti boğacağını iddia edenleri kollayan, hendek kazan teröristlere arkadaş olarak hitap eden bir parti haline getirmiştir. Yaptığı hakaretler sadece Cumhurbaşkanımıza yapılmamış ona oy veren bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yapılmış bir hakarettir. Ağzına şeref ve haysiyet kelimelerini alacak ve hakaret ederek ahlak dersi verecek en son kişi kendisidir. Ak Parti teşkilatları olarak ahlak, şeref ve haysiyet kavramlarını kendisine öğretmeyi bir düstur bilerek şikâyet dilekçemizi vermiş bulunuyoruz" dedi.

Bozüyük AK Parti’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Bozüyük AK Parti’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim