• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bozulan yollarda onarım çalışması devam ediyor

Bozulan yollarda onarım çalışması devam ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapılan MASKİ ve doğalgaz çalışması ardından yollardaki onarım çalışmalarını...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapılan MASKİ ve doğalgaz çalışması ardından yollardaki onarım çalışmalarını yerinde inceledi, ilgili mahalle muhtarlarından bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yollarda yapılan kazı çalışmalarının ardından bozulan yollarda yama çalışması yaparak, yolların konforunu sağlamaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Barbaros, Akpınar ve Turgut Özal Mahallesi'ndeki yama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaları yerinde takip etti. Yol onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Demir, mahallelerde MASKİ ve Manisagaz'ın çalışmaları olduğunu hatırlatarak, "Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz tarafından yamaların yapılması için çalışmaları sürdürüyoruz. Bu çalışmalar zaman alıyor. MASKİ'nin, doğalgazın çalışmasını yapması, tamamlanması, bunların testini yapması biraz zaman alıyor. Bu zaman kaybından dolayı mahalledeki vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Çalışmaların sonuna gelindikten sonra yapılan toplantı sonrasında 4 ayrı noktada Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yama çalışmaları yapılmakta. Barbaros, Akpınar, Turgutl Özal ve Nurlupınar mahallelerinde çalışmalar yapılıyor. Bunları en kısa zamanda tamamlayacağız. Bu çalışmaların küçümsenmemesi gerek, yapılan çalışmalar yaklaşık 30 kilometreye tekabül eden bir çalışma. Vatandaşlarımızın gösterdiği sabırdan ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı da Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Akpınar Mahalle Muhtarı Bişal Saknuk ve Turgut Özal mahalle muhtarı İsmet Bakşi teşekkürlerini ileterek, çalışmaların devamı temennisinde bulundu.

Bozulan yollarda onarım çalışması devam ediyor

Bozulan yollarda onarım çalışması devam ediyor

Bozulan yollarda onarım çalışması devam ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim