• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Bozkurt’tan Karalar’a Karnaval Ziyareti

Bozkurt’tan Karalar’a Karnaval Ziyareti
Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı öncesi karnavalın fikir babası ve Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile...

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı öncesi karnavalın fikir babası ve Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt ile Karnaval Koordinatörü İlhami Günsel, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret edip karnavalla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Portakal Çiçeği Karnavalına başlarken ilk 5 yıllık hedeflerine 3 yılda ulaştıklarını belirten Ali Haydar Bozkurt 4. yıldaki hedeflerinin 10 yıldaki hedefe ulaşmak olduğunu söyledi. Bozkurt, "İlk günden itibaren bize destek verdiğiniz için şahsınıza ve belediyenize çok teşekkür etmek istiyorum. Her yıl çıtayı yükseltiyoruz. Kendimize 5 yılda hedef belirlemiştik ama 3. yılda bu hedefi kırdık şu anda 10. yılda varmaya çalışacağımızı hedefleri kırmayı düşünüyoruz. Geçen yıl 90 bin kişi korteje katılmıştı bu yıl bu sayıyı çok çok aşmayı hedefliyoruz. İnşallah bu yıl aktivite yoğunluğu, şehir dışı ve yurt dışından gelecek konuklarda artınca şehirde ekonomik katma değerde gözle görünür bir şekilde artacak" ifadelerine yer verdi.

"FESTİVALİN ADANA'YA BÜYÜK KATKISI VAR"

Festivale ilk gün olduğu gibi katkı koymaya devam edeceklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, festivalin desteklerle önemli bir noktaya geldiğini belirtti ve 10 Nisan'da düzenlenecek ciğerli kahvaltıya tüm Adanalıları davet etti. Karalar, "Adana'ya çok hayırlı bir iş yapılıyor. Gerçekten festival çok önemli bir noktaya geldi. Etkisi artık 365 güne yayıldı. Adana'yı tanıdıkça insanlar buraya gelecek. Adana bunu hak ediyor, Adana güzel insanların kenti. Çok ciddi turist almalıydı inşallah 8 gün değil bütün yıla yayılacak. Ben buradan tüm Adanalıları 10 Nisan'da Zeydan Karalar'ın elinden kebap yemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Bozkurt’tan Karalar’a Karnaval Ziyareti

Bozkurt’tan Karalar’a Karnaval Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim