• BIST 9524.59
  • Altın 2488.033
  • Dolar 32.5091
  • Euro 34.7134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Bozbey’den Işıktepe’ye Pazar Yeri Sözü

Bozbey’den Işıktepe’ye Pazar Yeri Sözü
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Işıktepe'ye pazar yeri yapacaklarını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Işıktepe'ye pazar yeri yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada projesi kapsamında bu hafta makamını Işıktepe Mahallesi'ne taşıdı. Mahalle halkıyla bir araya gelerek sohbet eden, sorun ve talepleri yerinde dinleyen Bozbey, cuma namazını da Işıktepe Mahallesi'nde kıldı. Cuma namazının ardından mahalle sakini İbrahim Çakıroğlu'nun cenaze namazına da katılan Başkan Bozbey, daha sonra Muhtar Halim Sarıyel ile bir araya geldi. Başkan Bozbey'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Halim Sarıyel, "Nilüfer Belediyesi bu güne kadar mahallemizdeki bir çok sorunu çözdü. Başkan Bozbey ve ekibine mahalle sakinleri olarak minnettarız. 4 bin 500 nüfuslu Işıktepe'de tek sıkıntımız pazar yeri. Mahallemiz; otopark, kurban kesim yeri ve cemiyetler için de çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bir pazaryerine kavuşursa çok mutlu olacağız. Mahalle Komitesi olarak bu konuda Nilüfer Belediyesi'ne başvurumuzu yaptık" dedi.

Işıktepe Mahallesi'nin Nilüfer'de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Bozbey de "Mahalle Komitesi'nden gelen pazar yeri talebiyle ilgili gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılmasının ardından projeye başlayacağız. Çok amaçlı kullanılacak pazaryerinin bölgedeki önemli bir eksiği gidereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Nilüfer'de planlanan kentsel yenileme bölgelerinden bir tanesinin de Işıktepe olduğunu söyleyen Bozbey "Daha önce 11 kentsel yenileme bölgesi belirledik. Ataevler'den sonra Işıktepede'de bir kentsel yenileme projesi planlıyoruz. Konuyla ilgili Mahalle Komitesi aracılığıyla bölge halkıyla bir araya gelerek projeyi masaya yatıracağız. Burada yaşam kalitesini ve yeşil alan oranını artırarak Nilüfer'de yepyeni bir mahalle ortaya çıkarmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bozbey’den Işıktepe’ye Pazar Yeri Sözü

Bozbey’den Işıktepe’ye Pazar Yeri Sözü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim