• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı
Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel, bünyelerindeki bir mobilya markasının Esenyurt'ta kurulan yeni mağazasının açılışını yaptı.

Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel, bünyelerindeki bir mobilya markasının Esenyurt'ta kurulan yeni mağazasının açılışını yaptı. Laçinel, Boydak Holding'in yatırımlarını artırarak devam ettirdiğini söyledi.

Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel bünyelerinde 649 mağazası ile Türkiye'deki mobilya sektörünün hizmet veren markasının Esenyurt'taki mağazasının açılışına katıldı. Mağazanın açılışı Laçinel ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger tarafından yapıldı.

Protokol konuşmaları ve yapılan duanın ardından Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış ardından heyet bir süre mağazayı gezdi. Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel açılış sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Mağaza açılışlarının devam edeceği bilgisini veren Laçinel, nüfusu artış gösteren bölgelere de yatırım yapacakları vurgusunu yaptı. Boydak Holding'in geleceği hakkında da konuşan Laçinel şu ifadelere yer verdi:

"50 milyon TL'lik yatırım projemiz onaylandı"

"Bundan sonraki çalışma hayatımız için bir AR-GE çalışmamız var. Bununla ilgili 3 bin 300 metrekarelik bir AR-GE tesisi kuruyoruz. Bu AR-GE tesisinin içinde hem teknik hem de geleceğe yönelik donanım ve dizayn konusunda çalışmalarımız olacak. Bildiğim kadarıyla şu anda Türkiye'nin en büyüğü, Avrupa'da da ilk 5 arasına girebilecek bir tesis. Geçen hafta itibariyle 50 milyon liralık yatırım projemiz onaylandı. Bu 52 milyon TL'lik yatırım projemizle beraber 500 kişiye daha istihdam sağlayacağız Kayseri'de. Bir taraftan istihdam sağlarken bir taraftan satış potansiyelimizi artıracağız. Diğer taraftan ihracatımızı da aynı şekilde artırmayı düşünüyoruz. Toplamda 3 markamız var. Şu anda Avrupa'da iki markamızla beraberiz. Sosyal alandaki yatırımlarımız devam ediyor. İstihdamdaki yatırımlarımız devam ediyor. Kaliteye verdiğimiz önem nedeniyle AR-GE ve geliştirme faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek."

Mağazalarda bin kişi istihdam edildi

Bu yıl 15 yeni mağaza açan marka, 8 mağaza daha açarak yıl sonu hedefine ulaşmayı planlıyor. Boydak Holding açtığı yeni mağazalar ile dolaylı olarak bin kişiye de istihdam oluşturdu.

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Boydak Holding CEO’su İstanbul’da mağaza açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim