• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Bor Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa gecesi

Bor Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa gecesi
Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Ülkü Ocakları üyeleri ile PKK'nın gençlik yapılanması yasa dışı YDG-H üyeleri arasında çıkan olayda şehit...

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Ülkü Ocakları üyeleri ile PKK'nın gençlik yapılanması yasa dışı YDG-H üyeleri arasında çıkan olayda şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu için ahde vefa gecesi düzenlendi.

Ülkücü şehit Çakıroğlu'nun şehit edilişinin 3. yıl dönümü anısına Ülkü Ocakları Bor İlçe Başkanlığının düzenlediği ahde vefa gecesine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor MHP İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Sami Peker, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Tecimer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Bor Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Tecimer konuşma yaptı. Tecimer, "Bugün burada ülkücü hareketin namusu olan son ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlunu sene-i devriyesinin 3. Yıldönümünde anmak için toplanmış bulunuyoruz. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nın şahsına vatanımızın ve milletimizin bekası için şehadet şerbetini içerek devleşen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ne kadar çabalarsak çabalayalım o güzide insanların borçlarını ödeyemeyiz. Gençliğinin baharında bir gül bahçesine girercesine toprağa giren büyüklerimizin ne büyük fedakarlıklar yaptığını, ne kadar zorlu bir mücadele vrdiğini kavrayamayız. Onların o dönem yaşadıkları ruh hallerini idrak edemeyiz. Onlar ki bu şerefli mücadelede hepimizden önde ve daha kıymetlidirler. Bizlerin nazarında Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Mehmet Gümüşbaş, Fethi Sekin, Ömer Halisdemir ve bugün Güneydoğu'da Afrin'de şehadet şerbetini içen her bir yiğidimiz aynıdır.Türk milletinin huzuru ve bekası adına bugüne kadar bu vatan için verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Bugüne kadar şehit edilen Ülkü Ocakları üyelerinin yer aldığı video gösteriminin ardından müzisyen Kaya Kuzucu'nun sahne aldığı program Ocak Başkanı Tecimer'in müzisyen Kuzucu'ya Şehit Çakıroğlu'nun çerçeveletilmiş fotoğrafını hediye etmesiyle son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim