• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Bor Pancar Kooperatifi Yeni Başkanını Seçecek

Bor Pancar Kooperatifi Yeni Başkanını Seçecek
46 bin üyesi olan Pancar Ekicileri Kooperatifi olağanüstü kongresi seçimli olacak.

Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi olağanüstü kongreye gidiyor.

46 bin üyesi olan Pancar Ekicileri Kooperatifi olağanüstü kongresi seçimli olacak. Kongrede Ovacık eski Belediye Başkanı Osman Kendirli ve yönetimi kurulu adayları Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Fatih Eriş ve Nedim Koyuncu ile aday olacaklar.

Pazar günü saat 10.00'da Bor 100. Stadyumunda gerçekleşecek kongrede Osman Kendirli, yönetimi kurulu adayları Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Fatih Eriş ve Nedim Koyuncu mavi renkli oy pusulası ile seçime katılacaklar.

Kooperatif Başkan adayı Osman Kendirli, yönetim kurulu adaylarında Niğde'nin çiftçisinin her zaman sorunlarını çözen adaylarla seçime gireceklerini söyledi.

Başkan Kendirli, Pancar Kooperatifinin çalışmalarını artıracağını ve şubelerini çoğaltarak çiftçiye en iyi hizmeti götüreceklerini söyledi.

Kooperatif Güzel Yönetilmiyor

Kendirli, "Pazar günü Pancar Kooperatifi olağanüstü seçime gidiyor. Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Bor ilçemizden Fatih Eriç ve Aksaray'dan Nedim Koyuncu ile birlikte seçime aday olduk. Kooperatifin güzel yönetilmediği ve yeterince çiftçiye hizmet vermediği için Niğde'nin ve Aksaray'ın çiftçi temsilcileriyle hizmet etmek için aday olduk. Bor Ziraat Odamızda bizim yanımızda bizleri destekliyor. Niğde bölgemizde pancar kooperatifi 2 tane mağaza ile temsil ediliyor. Biz seçildikten sonra mağazalarımızı çiftçimizin ulaşabileceği merkezi yerlerde açıp çiftçilerimize daha çok ekipman, gübre gibi malzemeleri çiftçimizin hizmetine sunacağız. Bunun yanında mağazalarımızda Ziraat Mühendisleri bulunduracağız ve çiftçilerimiz bilgilendirilecek. Niğde merkeze, Hüyük, Derinkuyu ve Ereğli bölgelerine tarım ve ekipman mağazası açmayı planlıyoruz. Çiftçimizin her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar ise, pancar çiftçisine Ziraat Odasından edindiğimiz tecrübelerle çiftçilere hak ettiği hizmetleri ulaştıracaklarını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim