• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı
Düzce'de içinde 5 kişinin bulunduğu otomobilde bomba olabileceği iddiası polisi harekete geçirdi.

Düzce'de içinde 5 kişinin bulunduğu otomobilde bomba olabileceği iddiası polisi harekete geçirdi. Ekipler otomobili TEM'de durdururken, bomba imha uzmanı inceleme yaptı. Olay yerine Düzce İl Jandarma Komutanı gelerek bilgi aldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara yönüne giden 02 ZA 772 plakalı otomobilde bomba olabileceği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Otomobil, TEM'in Düzce Gölyaka ilçesi mevkiinde durduruldu. Polis ve jandarma ekipleri otomobilde bulunan 5 erkek şahsı gözaltına aldı.

Şahısların gözaltına alınmasının ardından, otomobil ekipler tarafından uygun bir alana çekildi. Olay yerine çağrılan Bomba İmza Uzmanı, otomobilde yaklaşık yarım saat süren inceleme yaptı. Bu sırada TEM otoyolu, iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de olay yerine gelerek bilgi aldı. Otomobilde yapılan incelemede herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Şahıslar incelenmek üzere jandarmaya götürüldü. Konuyla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı da açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, "Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, İstanbul ilinden Ankara iline gitmekte olan araç ile O.D'nin A.G, M.T, R.G. ve M.E.K. tarafından kaçırıldığının bildirilmesi üzerine söz konusu aracın E-80 otoyolu Üçyol köyü mevkiinde durdurulduğu, ihbarın mahiyeti göz önünde bulundurulup, gecikmesinde sakınca bulunan hal olarak değerlendirilerek Cumhuriyet Başsavcılığımızca araçta bulunan kişilerin üstlerinde ve araçta arama yapılmasına karar verildiği, yapılan aramada herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı, müşteki O.D.'nin ve şüpheliler A.G., M.T., R.G. ve M.E.K.'nin avukat huzurunda 5237 sayılı TCK'nun 81-35 maddesi gereği "Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs', yine 5237 sayılı TCK'nun 109.maddesi gereği "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından kolluk biriminde ifadelerinin alındığı, şüpheliler A.G., M.T., R.G ve M.E.K'nin alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı,

Soruşturmanın derdest olduğu, safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Olayın ardından şahıslar serbest bırakıldı.

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Bomba Şüphesi TEM’i Trafiğe Kapattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim