• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Boluspor’un Antalya Kampı Sona Erdi

Boluspor’un Antalya Kampı Sona Erdi
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Antalya kampı sona ererken, kırmızı-beyazlı takım pazar günü Bursaspor'la oynayacağı kupa maçı öncesinde Balıkesir'de...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Antalya kampı sona ererken, kırmızı-beyazlı takım pazar günü Bursaspor'la oynayacağı kupa maçı öncesinde Balıkesir'de kalacak. Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Kararkuş, "Milyon dolarlık bütçeleriniz olabilir ancak içinde tek yürek olmuş bir takım ve camia yoksa siz zaten kaybetmişsinizdir" dedi.

Devre arasında kampını Antalya'da tamamlayan Boluspor, Balıkesir'e geçerek pazar günü Bursaspor'la deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının saatini bekleyecek. Kampı değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, "Lig elbette uzun bir süreç. Kart cezalıları ve sakatlıklar zaman zaman kadro şeklimizde bizleri değişime sevk etti. Ancak genel bir şablonumuz oluştu ve bunu koruduk. 23 puanı birlikte aldığımız isimlerle yola devam ediyoruz. Yollarımızı ayırdığımız yabancı oyuncular ise zaten kadroda çok yer bulamayan futbolculardı. Şimdi eksilen ve eksikliğini hissettiğimiz bölgelere takviyelerde bulunuyoruz. Tabii ki devre arası transferi hem zaman hem de imkanlar açısından çok da geniş hareket alanı tanımıyor. Devre arası tüm kulüplerin bir nevi istasyonu oluyor" dedi.

Karakuş açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Boluspor Kulübü'nde forma giyen herkesin bu camiaya büyük sorumluluğu bulunuyor. Bakın dünyanın en iyi futbolcularını transfer edebilirsiniz, en modern tesislerini kurabilirsiniz, milyon dolarlık bütçeleriniz de olabilir ancak içinde tek yürek olmuş bir takım ve camia yoksa siz zaten kaybetmişsinizdir. Hedefleri büyük imkanları küçük olan bu şehir her zaman armasını taşıyan tüm futbolcularını koşulsuz-şartsız bağrına basar. Başarısı için tüm desteği verir. Tabii sahada skor ne olursa olsun mücadele eden, galibiyet için savaşan bir takım seyretmek tüm Boluspor sevenlerin en doğal hakkıdır. Bizler Boluspor'a gönül veren spor sevenleri kupa ve lig maçlarında tüm gerekenleri yerine getiren, golü arayan ve pozitif futbol anlayışıyla sahada son damlasına kadar mücadele veren bir takım izleyeceklerinin sözünü vermek istiyoruz. Tüm camia için hayırlı bir sezon olmasını diliyorum."

Boluspor’un Antalya Kampı Sona Erdi

Boluspor’un Antalya Kampı Sona Erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim