• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Boluspor’da Fatih Tekke Dönemi Resmen Başladı

Boluspor’da Fatih Tekke Dönemi Resmen Başladı
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un yeni Teknik Direktörü Fatih Tekke takımla birlikte ilk antrenmana çıktı.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un yeni Teknik Direktörü Fatih Tekke takımla birlikte ilk antrenmana çıktı. Tekke yaptığı açıklamada, "Taraftarın, şehrin yardımı çok önemli. Bunu da bekliyoruz. İnşallah hayırlı olur. Buraya gelirken hayal ettiğimiz tabloyu inşallah ligin sonunda iyi çalışarak alırız" dedi.

Boluspor'da Cüneyt Karakuş'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Teknik Direktör Fatih Tekke takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Tekke, "İnşallah hayırlı olur. Buraya gelirken hayal ettiğimiz tabloyu inşallah ligin sonunda bu çalışacağımız süre zarfında inşallah görürüz. Burayı tercih noktasındaki en büyük sebeplerden biri Cüneyt hoca ve yaptığı başarı. Buraya gelişimizin bir sebebi var. Bu camianın 25 yıla yakın belki daha çok bir üst ligde oynama arzusu var. Şehir takımı, bunu da hak ediyor. Biz de bunun için buraya geldik. İnşallah başaracağımızı düşünüyoruz. Kolay mı, hayır değil. Malumunuz ligini hem puansal hem de oyunsal kalitesinde farklı şeyler olabilir. Ben bu ekiple beraber güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Tabi taraftarın, şehrin yardımı çok önemli. Bunu da bekliyoruz. İnşallah hayırlı olur. Buraya gelirken hayal ettiğimiz tabloyu inşallah ligin sonunda bu çalışacağımız süre zarfında inşallah görürüz" diye konuştu.

"ARAMIZA KATILACAK OYUNCULAR VAR"

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Fatih Tekke, "Son günlerde bu iş biraz spontane oldu. Aramıza katılacak oyuncu var. Özellikle iki tane oyuncu var, belki üçte olabilir. Takım içinde eksik gördüğümüz yerler var. Bu her takımda var. Burada önemli olan şu; performansıyla, kalitesiyle takıma güç katacak. Maliyet olarak, kulübün bütçesine zarar vermeyecek şekilde olacak. Zannedersem, kulübümüz o konuda gerekli çalışmayı yaptı. Doğru hamleler yapacaktır. Yaptı da biliyorum. Yeni gelecek arkadaşlarında katkısı olacaktır. Burada gelenin, gidenin değil de camia olarak bir heyecanlı noktada, dolayısıyla bu heyecanı biz de taşıyoruz. Bu ligde oyunsal anlamda ve kadro yapısına baktığımız zaman bir şeyleri düzelterek bunu yapabiliriz diye düşünüyorum. Düşünmek, istemek yetmiyor. Biz inanıyoruz buna. Tabii Allah'ta yardım edecek inancımız o. Tekrar söylemek istiyorum; Cüneyt hocaya teşekkür etmek lazım. Camiamızın da bir parçasıdır. Elinden geleni yapmıştır. Futbol bu neticesinde. Olaylar böyle gelişti. İnşallah kendisi de bilgileri ve tecrübesiyle bizlere yardımcı olur. Sadece ben değil, biz olarak camia olarak beraber olalım, deneyelim. Öyle bir şansımız var. İnşallah güzel şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

Boluspor’da Fatih Tekke Dönemi Resmen Başladı

Boluspor’da Fatih Tekke Dönemi Resmen Başladı

Boluspor’da Fatih Tekke Dönemi Resmen Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim