• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:
TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, sahasında karşılaştığı Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, sahasında karşılaştığı Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, ligin ilk karşılaşmalarının her zaman sürpriz olduğunu ve kendileri için de 90+1'de sürpriz yaşandığını belirterek, "İki takımın da bu sezon içerisinde belirlediği hedefler vardı. Bu da sahada çok net bir şekilde gözüktü. Her iki takım da birbirine eşdeğerdi. İlk devre gereğinden fazla top kaybettik. Onunla ilgili sıkıntımız vardı. Atmış olduğumuz gollerden sonra yemiş olduğumuz goller geçen seneki sıkıntımızı hala devam ettiriyor. Buna acilen önlem almamız gerekiyor" dedi.

Defansif anlamda çözümler üretmeleri gerektiğini söyleyen Çapa, şunları kaydetti:

"2-1'den sonra yakalamış olduğumuz net pozisyonlar var. Eğer onları değerlendirmiş olsaydık 3-1 olacaktı. Belki o zaman da galibiyetten dolayı bazı şeyleri görmeyecektik ya da görmemezlikten gelecektik. Ama bizim eksikliklerimizi görmemiz lazım ki takımımızı daha iyi geliştirelim. Ümit ediyorum defansif anlamda en kısa zamanda çözüm üretmemiz gerekiyor. Geçen sene de böyleydi, bu sezon da çok net bir şekilde gözüküyor."

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise son dakika golünün kendileri için iyi olduğunu ifade ederek, "Boluspor'un da geçen sezondan hazır bir takımı var. Ligin en hazır kadrolarından biri. Ancak buna rağmen oyunun özellikle başında rakibimize arkadan oyun kurdurmadan ve önde basarak oynamaya çalıştık. Bunda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Posizyonlar da bulduk fakat ilk yarıyı 2-1 geride bitirdik. Rakibin de üçüncü bir pozisyonu yoktu zaten. Eğer maçın sonucunda mağlup olsaydık, oyun olarak değil ama özellikle ilk yarıdaki oyundan bahsediyorum, gerçekten çok üzülürdük. En azından son dakika golüyle deplasmanda oynadığımız oyunun karşılığında moralimiz bozulmadı. Son dakika golü bizim için iyi oldu" şeklinde konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim