• BIST 9631.59
  • Altın 2475.941
  • Dolar 32.4479
  • Euro 34.4714
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 21 °C

Boluspor Kulüp Başkanı Çarıkçı: “Oynanan futbol beni memnun etmedi”

Boluspor Kulüp Başkanı Çarıkçı: “Oynanan futbol beni memnun etmedi”
Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, dün oynanan B.B. Erzurumspor maçında oyuncularının futbolundan ve mücadelelerinden memnun olmadığını söyledi.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, dün oynanan B.B. Erzurumspor maçında oyuncularının futbolundan ve mücadelelerinden memnun olmadığını söyledi. Çarıkçı, hakeme yönelik eleştiriler için de, "Gerekirse hakemi de yenmeliyiz" dedi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, dün kendi evinde oynadığı B.B. Erzurumspor karşılaşmasından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Erzurumspor'dan Nobre'nin birisi kendi kalesi olmak üzere 2 kez ağları havalandırdığı maçla ilgili konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Geçen hafta Adana Demirspor maçında almış olduğumuz 3 puan ve iyi mücadele bizleri bu hafta için çok umutlandırmıştı. Bu maçı almış olsaydık, rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle beraber ilk 6 şansı, belki de 1-2 şansı için bize güven sağlayacaktı. Dün sahaya 3 puan için çıktık. Takımımız maç kaybedebilir, berabere de kalabilir. Ümraniye maçından sonra almış olduğumuz mağlubiyet, iyi futbol bizleri memnun etti ama dünkü maçta oynanan futboldan öte olmayan mücadele bizi üzdü. Beraberlik bile bizi sevindirdi ama oynanan futboldan ve mücadeleden memnun değilim" diye konuştu.

"Altınordu maçına 3 puan için gideceğiz"

Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Altınordu karşılaşmasında gerçek Boluspor'u görmek istediklerini ifade eden Çarıkçı, "Bu hafta Altınordu gibi zor bir takımla maçımız var. Artık bu maçta gerçek Boluspor takımını görmek istiyoruz. Elimizde böyle bir kadro yapısı var. Genç bir kadro var. İnşallah iyi mücadele ederiz ve kazanırız ama önce Boluspor takımına yakışır şekilde mücadeleyi görmeyi istiyorum. Teknik heyetle Erzurumspor maçının tekrarlanmaması yönünde görüşeceğiz. İnşallah 3 puan bizim olur" şeklinde konuştu.

"İlk 6 şansını kaybetmemek için çalışacağız"

Futbolun çok enteresan bir oyun olduğunu söyleyen ve Giresunspor'u örnek gösteren Başkan Necip Çarıkçı, "İkinci yarı Giresunspor 7-8 tane transfer yaptı. Giresunspor takımı iyi bir takımdı ama 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ne olduğunu onlar da anlayamadı. Biz bu düşüşü görmek istemiyoruz. Boluspor'un ilk 6 şansını kaybetmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Playoff'lara kalmak için dünkü maçı unutacağız ve bundan sonra ilk 6 hedefi için de teknik heyet ve futbolcularımızla tekrar görüşeceğiz. Maç kazanabiliriz ama kötü mücadele edemeyiz. Dünkü maçta ben bu mücadeleyi göremedim. Bu konuda da önlem alacağız. İnşallah Erzurumspor maçı herkese bir ders olur" ifadelerini kullandı.

Poepon'un Erzurumspor maçında kaydettiği golün ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılmasının ardından maçın hakemi Yiğit Arslan'a yönelik eleştirilerle ilgili de konuşan Başkan Çarıkçı şunları kaydetti:

"Her ne kadar ikinci gol, gol de olsa, hakem göremedi. Ama hakem de olsa onu da yenmek zorundayız. Hakemi konuşmak doğru değil. Beni futbol memnun etmedi. Her maçta bu takım böyle oynayamaz ama bizim hakemi de yenmemiz gerekiyor. Bizim niyetimiz gerçek Boluspor sahaya çıksın, maçı kaybedebilir ama önemli olan onuruyla mücadele etsin. Ben bunu istiyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim