• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Boluspor Başkanı Çarıkçı: “Stadın boş olması beni üzdü”

Boluspor Başkanı Çarıkçı: “Stadın boş olması beni üzdü”
Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, evinde Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçından 6-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, evinde Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçından 6-2'lik galibiyetle ayrıldı. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı maç sonunda yaptığı açıklamada, stadın dolmamasından üzüntü duyduklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, lige verilen arada Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor ile hazırlık maçı yaptı. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Boluspor sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Maç sonunda açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, maçın dostluk içerisinde geçtiğini ancak stadın boş olmasından dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Öncelikle Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Maç dostluk içerisinde geçti. Güzel bir maç oldu, kavgasız, gürültüsüz. İzleyenler de güzel bir maç izledi. Keşke taraftarlarımız stadı doldurmuş olsaydı daha da sevinirdik. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün Bolu'ya gelmesi, maç yapması ve stadın boş olması beni üzdü. Maalesef Fenerbahçe de gelse stat dolmuyor. Takımımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. 6-2'lik bir skorla maçı aldık. Tabii ki bunlar özel maç, lig maçına benzemez. Bundan sonra kalan 6 maçımız var, 4'ü içeride 2'si dışarıda. Amacımız hedefe ulaşmak. Takımımı bugün beğendim, inşallah 6 maçımızı kazanırız ve bu sene iyi bir noktada sezonu kapatırız" şeklinde konuştu.

Maçın içinde Fenerbahçeli oyuncu Şener ile Boluspor yardımcı antrenörü Osman Bilik arasında yaşanan tartışmayla ilgili olarak Çarıkçı, "Aslında tartışmada bir problem yok. Ufak bir problem. Maçtan sonra biz Aykut hocamızla da görüştük. Önemli olan bunun maçtan sonra olmaması. Fenerbahçe ile Boluspor dost bir kulüp. Bunların futbol içerisinde kalması lazım. Maçın stresinden dolayı her maçta olabilir. Çünkü sonuç da Şener'i etkilemiş olabilir. Ama önemli olan maçın güzel bitmesi" dedi.

Çarıkçı son olarak, Mutlu Güler'in gol atmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:

"Beni en mutlu eden Mutlu kardeşimiz, 19 yaşında bu sene lisans çıkardık, Boluspor'da A takıma çıktı. Mutlu'nun gol atması beni çok sevindirdi. Böyle bir kardeşimizin 19 yaşında profesyonel olup da Fenerbahçe karşısında top oynaması, bir de gol atması bizi mutlu etti. Herşey güzel gidiyor."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim