• BIST 9537.09
  • Altın 2473.259
  • Dolar 32.4705
  • Euro 34.566
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bolu İl Özel İdaresinde 34 Yeni Aracın Tanıtımı Yapıldı

Bolu İl Özel İdaresinde 34 Yeni Aracın Tanıtımı Yapıldı
Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılan 34 yeni aracın tanıtımı törenle yapıldı.

Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılan 34 yeni aracın tanıtımı törenle yapıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, "Hepimiz milletin parçasıyız ve onun için her zaman milletin birer ferdi olarak birlikte yaşadığımız vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini sunmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İlçe Kaymakamları ile ilçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, araçların Bolu ve ilçelere hayırlı olması dileğinde bulunurken, yeni iş sezonunun da kazasız belasız geçmesi temennisinde bulunarak tüm çalışanlara başarılı bir sezon diledi.

Bolu Valisi Aydın Baruş ise, sözlerinin başında Mardin'nin Nusaybin ilçesinde terörle mücadelede şehit olan 2 askere Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Vali Baruş, "Milletimizin başı sağ olsun. Yine 2 yaralı askerimize de yüce mevladan acil şifalar temenni ediyorum. Hiçbir zaman devlet millet ayrımı olmaması gerekiyor. "Devletimiz bir taraftan ülkemizin, milletimizin, vatanımızın bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini sağlamak için terörizme karşı mücadele ederken diğer taraftan da vatandaşlarımıza layık oldukları hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmenin çabası içerisinde. Tabi ki devleti soyut olarak anlamamak lazım. Devleti oluşturanlar seçilmiş Milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız. Diğer taraftan kamu yönetiminin değişik kademelerinde görev yapan, bürokraside görev yapan memur arkadaşlarımız, işçi arkadaşlarımız ve onlarla birlikte ülkemiz insanına güzel şeyler kazandırmak için birlikte çalışan vatandaşlarımız hepsi bu devlet kavramının içerisinde. Bizim anlayışımız devlet-millet ayrımı hiçbir zaman yoktur ve olmamalı. Devleti yönetenler kendilerini milletten ayrı göremezler. Hepimiz milletin parçasıyız ve onun için her zaman milletin birer ferdi olarak birlikte yaşadığımız vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini sunmak mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

Bolu İl Özel İdaresinde 34 Yeni Aracın Tanıtımı Yapıldı

Bolu İl Özel İdaresinde 34 Yeni Aracın Tanıtımı Yapıldı

Bolu İl Özel İdaresinde 34 Yeni Aracın Tanıtımı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim