• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bolu Federasyonu’nda Görev Dağılımı

Bolu Federasyonu’nda Görev Dağılımı
Ankara'da Bolu'yu temsil eden merkez ve ilçe derneklerinin oluşturduğu Bolu Federasyonu'nun 10 Ocak'ta yapılan 1. Olağan Genel Kongresi sonrasında görev dağılımı...

Ankara'da Bolu'yu temsil eden merkez ve ilçe derneklerinin oluşturduğu Bolu Federasyonu'nun 10 Ocak'ta yapılan 1. Olağan Genel Kongresi sonrasında görev dağılımı yapıldı.

Ankara Keçiören Çeşni Konağı'nda gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında, Yakup Evirgen yeniden başkanlığa seçildi. Burada konuşan Bolu Federasyonu Başkanı Evirgen, Ankara'da bulunan Boluluları bir araya getirmek üzere yola çıktıklarını, kısa sürede büyük bir ivme yakaladıklarını belirtti.

Şimdiye dek bir araya gelemediği için eleştirilen Boluluların birlikteliklerinin önemli olduğunu anlatan Evirgen, birlikteliğin sıkılaşarak devamı için daha fazla çalışmak gerekeceğini vurguladı. Bolu'nun gelişmesi için güç birliğinin zorunluluğuna dikkat çeken Federasyon Başkanı Evirgen, yönetimde olan olmayan tüm Boluluları kent için birlikte çalışmaya davet etti.

Toplantıda Göynük Derneği ve Yeniçağa Derneği'nin de Federasyona katılım başvuruları kabul edildi. Bolu Federasyonu, Bolu Derneği, Seben Derneği, Dörtdivan Derneği, Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Kıbrıscık Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Ankara Göynük Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Mengenliler Derneği'nin katılımından oluşuyor.

GÖREV DAĞILIMI

Bolu Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu ve çalışma grupları şu şekilde oluştu:

Başkan Yakup Evirgen; Medya ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Yaman, Hüseyin Tunçay, Ramazan Seçgin; Ar-Ge ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selami Eryılmaz, İbrahim Ulutürk; Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Altıntaş, Zeki Şimşek, Cihan Bilgin; Teşkilatlanma ve STK'larla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Tuna, Zeki Açıköz, Levent Demirdöğen, Web ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cafer Alagöz, İsmail Canalp; Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gürol Motur, Asım Ertuğ, İsmail Yılmaz, Nuri Emen; Eğitim, Sanat ve Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Ersoy, Özlem Akça Ulusoy, Hüseyin Kasım; İş Dünyası İle İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Arslan, Nazif konuk, Harun Reşit Birbilen; Genel Sekreter İsmail Kışlak, İsmail Aksoy; Sayman ve Mali İşler Yunus Ayten, Melih Yamak, M. Melih Yamak, Görünürlük ve Yaygınlaştırma Murat Doğanay, İlknur Fırat; Kadın Kolları Özlem Akça Ulusoy, Nurcan Motur, İlknur Fırat, Aynur Ersoy; Gençlik Kolları İsmail Altıntaş, Mustafa Şen.

Öte yandan toplantıda, ihtiyaca göre ilave çalışma gruplarının yönetim kurulu tarafından oluşturulması ve çalışma gruplarında görev almak isteyen hemşehrilerin talep ettikleri çalışma gruplarında görevlendirilmesi kararına da varıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim