• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bolu Belediye Başkanından Sert Sözler

Bolu Belediye Başkanından Sert Sözler
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor'un tarihi fark yediği Balıkesirspor maçı sonrası camiada arka arkaya yaşanan gelişmeler üzerine açıklama...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor'un tarihi fark yediği Balıkesirspor maçı sonrası camiada arka arkaya yaşanan gelişmeler üzerine açıklama yaparak, "Boluspor'u batırmaya yönelik faaliyetlerinize son verin" dedi.

Geçen hafta Balıkesirspor'a 6-0'lık skorla kaybeden Boluspor'da sinirler gerildi. Tarihi hezimetin ardından camia karışırken, arka arkaya açıklamalarla gündem değişti. Son olarak Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz suskunluğunu bozarak mesaj gönderdi. "İyi günde herkes "en büyük sensin" diye bağırıyor ama hafif bir sıkıntı olduğunda ise herkes linç etmeye kalkıyor" diyen Yılmaz, "O yüzden spor yöneticiliği çok zor bir iştir. Küçük şehrin büyük takımı olduğu için şehrin tamamını ilgilendiriyor. Biz ilk belediye başkanı olduğumuzda "al Boluspor'un anahtarları senin" demişlerdi. Biz de aldık. O dönem sporla ilgili çok ciddi bilgilerimiz olmadığı için soruşturduk. Necip Çarıkçı, Hasan Aksoy ve Erbayram'a dediler ki, "Bunlar futboldan anlar." Ben de üçünü topladım ve dedim ki "futboldan anlar mısınız? İçinizden birini başkan yapın. Biz de yardımcı olalım." Ardından Necip Çarıkçı başkan oldu ve uzun yıllar çalıştık" diye konuştu.

Geçmiş dönemlerde herkesin kendisine ve o dönemin Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'ya da normal bakmadığını söyleyen Alaaddin Yılmaz, "Ondan sonraki dönemde hafif sendeleme olduğunda herkes şunu söyledi; "Şu Necip'le belediye başkanı Boluspor'dan elini bir çekse bu işi olacak" dediler. Bunu derken de hiçbir Boluspor seveni, taraftarı ve yönetici, "Bu adamlar Boluspor'un hayrına çalışıyor" demedi. O dönemde bazı açıklamalar yapıldı. "Boluspor'u siyasete bulaştırıyor" dediler. Bunu hepiniz dediniz. Ben de dedim ki, "Benden önceki başkanlar siyasi kimlikleriyle başkan oldukları halde siyasete bulaştırmıyorlar da ben mi bulaştırıyorum." Maalesef benim söylediklerim ciddiye alınmadı. Tu kaka üzerimize gelindi. Ama biz bu insanların Boluspor'a ne verdiklerini bildiğimiz için ciddiye almadan Boluspor'un yanında yer almaya devam ettik" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar Boluspor'da başkanlar, yöneticiler ve taraftarların kulübü kullandığını söyleyen Yılmaz, "Ben son dönemde şunu söyledim. Bugüne kadar gelen Boluspor Başkanları, yönetimlerin tamamı, taraftarları Boluspor'u kullanmışlardır. İlk defa yeni gelen bu yönetimi Boluspor koruyor demiştim. Şuan için sözümün tamamen arkasındayım. Bugüne kadar Boluspor'u sevdiğini iddia eden taraftarlar, başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin tamamı Boluspor'u kullanmışlardır. Şuanki Boluspor yönetimi ve başkanı da Boluspor'u kullanmaktadır. Genç arkadaşlar, iyi niyetli arkadaşlar, şuana kadar Boluspor'a ceplerinden çok ciddi destek vermişlerdir. Onların verdiği desteği verecek adam varsa hemen yanlarındayım" şeklinde konuştu.

Şuanki yönetimin ortaya koyduğu paranın yarısını koyacak yiğit adam varsa yanlarında olacaklarını belirten Alaaddin Yılmaz, "Ben Belediye Başkanlığım dönemimde hiçbir Boluspor Başkanı'nın, şuanki başkanın ve yönetimin verdiği desteği verdiklerine şahit olmadım ve görmedim. Eğer birileri Boluspor'un lehinde laf etmek istiyorlarsa, Boluspor ile ilgili yüreklerinde birşey varsa ortaya koyabilme cesaretini gösterebilmeliler. "Boluspor kötü gitsin de biz hemen kendimizi öne çıkartalım, Boluspor'u kullanmaya yönelik hareket edelim" diyenler varsa şunu bilsinler; yüreklerinde Boluspor sevdası varsa ortaya koyarlar. Şuanki yönetimin koyduğunun en az yarısını koyacak yiğit adam varsa çıkar. Biz de Boluspor başkanlarınının tamamının yanında olduğumuz gibi onların da yanında oluruz" ifadelerine yer verdi.

Gündemi meşgul edenlere sert uyarı da bulunan Başkan Yılmaz, şunları söyledi; "Tekrar söylüyorum. Şuan ki yönetim ve başkanın ortaya koyduğunu şimdiye kadar hiçbir başkan koymamıştır. Şovmenlerle Boluspor'un bir yere gelemediğini geçmiş dönemlerdeki izlenimimiz göstermiştir. Evet, Boluspor bir kaç tane ciddi yenilgi almıştır. Bu herkesi rahatsız etmiştir. Ancak Boluspor düşen bir takım değildir. Boluspor batan bir takım da değildir. Boluspor ayaktadır. Boluspor'u batırmaya yönelik faaliyetlerinize son verin diyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim