• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı
Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası düzenlenen açılış töreni ile Ordu'da başladı.

Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası düzenlenen açılış töreni ile Ordu'da başladı.

Türkiye Boks Federasyonu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkıları ile 40 ilden 115 boksörün eldiven giyerek 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na eleme müsabakasına katılmak için mücadele edeceği Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası Ordu'da başladı. 22-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nın açılışı Altınordu ilçesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Şampiyonanın açılış törenine Ordu Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri ve çok sayıda seyirci katıldı.

GENÇ: "FESTİVAL HAVASINDA ŞENLİK YAŞIYORUZ"

Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, büyük bir organizasyonun Ordu'da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şampiyonanın şenlik havası içerisinde geçeceğini ifade eden Genç, "Şu anda ilimizde 40 ilden 115 sporcu ve 7 ülkeden antrenörler ve hakemler ilimizde bulunuyor. Dolayısıyla bir festival havasında şenlik yaşıyoruz. 1990 yılından bu yana içinde bulunduğum boks camiasını Ordu'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. İnşallah hepiniz Ordu'dan mutlu ayrılırsınız. Bu şampiyona da inşallah 2016 Rio Olimpiyatları'nda ülkemize altın madalya getiren sporcular çıkar" dedi.

GÖZGEÇ: "RİO OLİMPİYATLARININ KADROLARI BELİRLENECEK"

Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nın açılışında konuşan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek kadroların düzenlenen şampiyona ile belirleneceğini belirterek, "2016 yılı Türk sporu için çok önemli bir yıl yani Rio Olimpiyatları'nın kadrolarının şekillendiği Türkiye olarak temsil noktasında mücadele edecek olan sporcularımızın belirleneceği önemli bir şampiyona olan Türkiye Şampiyonasını gerçekleştiriyoruz. Sporcularımız buraya gelmeden önce kendi illerinde birinci oldular, sonra gruplarda ilk dörde girdiler ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Eskiden çantasını alan Türkiye Şampiyonasına katılıyordu ve yarışmacıların sayısı 500-600 civarında oluyordu. Bu hem seyir zevkini hem de sporun kalitesini düşürüyordu. Yönetim kurulu ve hakem komitesindeki arkadaşlarımızla böyle bir karar aldık ve iki yıldır uyguluyoruz. Önemli sonuçlar aldık. Burada mücadele eden sporcular Türkiye'nin elit sporcularıdır. Ayrıca 1'incisini Erzurum'da yaptığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın 2'incisini Ordu ilimizde yapacağımızı da buradan ilan etmek istiyorum" diye konuştu.

Programda söz alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şampiyonanın Ordu'da düzenlenmesinden son derece mutlu olduğunu ifade ederek, mücadele edecek olan sporculara başarılar diledi.

Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası düzenlen açılış seremonisinin ardından oynanan maçlarla devam etti.

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Boks Fırtınası Ordu’da Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim