• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Boğazlıyan Anadolu Lisesi Lgs’da Başarı Grafiğini Yükseltti

Boğazlıyan Anadolu Lisesi Lgs’da Başarı Grafiğini Yükseltti
Boğazlıyan Anadolu Lisesi, LGS'de başarı grafiğini yükselterek yeni rekora imza attı.

Boğazlıyan Anadolu Lisesi, LGS'de başarı grafiğini yükselterek yeni rekora imza attı.

Her geçen yıl eğitim başarı seviyesini yükselten Boğazlıyan Anadolu Lisesi, son üç yılın yüksek performansını yakaladı. LGS sonuçlarında bütün branşlarda Türkiye ortalamasının üstüne çıkan Boğazlıyan Anadolu Lisesi, LYS sınavında bu başarıyı daha da artırmanın hesaplarını yapıyor.

LGS'de elde ettiği başarıdan dolayı Boğazlıyan Anadolu Lisesini ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, okul müdürü Nebi Koç ve öğretmenleri tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozdağ, Hiç bir başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Planlı, programlı, özverili ve fedakarlığın zirveye çıktığı Anadolu Lisesi'ndeki bu başarı sürpriz değildir. Okul müdürümüz başta olmak üzere öğretmenlerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyor, LYS'de de daha yüksek başarıları bekliyorum" dedi.

Anadolu Lisesi'nin Yozgat genelinde de en üst sıralarda yer aldığını vurgulayan Bozdağ, "Son üç yılda elde edilen başarı, hepimizin yüzünü güldürmüştür. Her sene başarı çıtasının yükselmesi, tüm branşlarda Türkiye ortalamasının çok çok üstüne çıkılması başarının tesadüfi olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Anadolu Lisesi, sadece eğitim ve öğretimde değil, sosyal ve kültürel aktivitelerde de sık sık öne çıkan okullarımızdan bir tanesidir. Ben, okulumuzun başarı grafiğinin daha da yükseleceğinden hiçbir kuşkum yok" diye konuştu.

Anadolu Lisesi Müdürü Nebi Koç'da, 2012-2013 yılandan başarı seviyesinin her geçen yıl yükseldiğini belirterek, "Türkiye ortalamasının altındayken, şuanda okulumuz tüm branşlarda Türkiye ortalamasının üstüne çıktı. Yozgat'ta da üst sıralara taşındı. Bu başarıyı, sınavına kadar yapmış olduğumuz kendi denemelerimizi kendimizin yapıyor olması, optikleri kendimizin okuması, koridorlarda oluşturduğumuz çalışma masalarıyla birlikte öğretmenlerimizin çay dahi içmeyerek bu masalarda öğrencilerimizin yapamadığı soruları çözmeleri, yine ekibimizle birlikte Yozgat'ta gerçekleştirilen sınav provalarının yapılması, hafta sonu yetiştirme kurslarımız elde edilen başarıda büyük etken olmuştur" şeklinde konuştu.

Boğazlıyan Anadolu Lisesi Lgs’da Başarı Grafiğini Yükseltti

Boğazlıyan Anadolu Lisesi Lgs’da Başarı Grafiğini Yükseltti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim