• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Boğazı Kesilen Genç Kadının Katil Zanlısı, Çocukluk Arkadaşının Kocası Çıktı

Boğazı Kesilen Genç Kadının Katil Zanlısı, Çocukluk Arkadaşının Kocası Çıktı
İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan dört aylık evli 26 yaşındaki kadının katil zanlısı, çocukluk arkadaşının kocası...

İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan dört aylık evli 26 yaşındaki kadının katil zanlısı, çocukluk arkadaşının kocası çıktı.

Olay, dün Çamdibi semtinde bir apartmanda saat 16:00 sıralarında meydana geldi. Bir firmada elektrikçi olarak çalışan Efe Ș. (26), sabah işe gitmek için evden çıktı. Eşi Duygu Ş. (26)'ye telefonla ulaşamayan Efe Ş., aynı apartmanda oturduğu anne ve babasına eşine bakması için telefon açtı. Efe Ș.'nin anne ve babası bir kat yukarıda oturan gelinleri Duygu Ş.'ye ulaşmak için kapıyı defalarca çaldı; ancak kapıyı açan olmadı. Eve gelen Efe Ş., çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri giren yakınları, Duygu Ş.'yi kanlar içinde boğazının bir kısmı kesilmiş ve boğazına bıçak saplı halde buldu. Duygu Ş.'yi gören yakınları sinir krizi geçirdi. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Duygu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kadının dört saat kadar önce öldüğünü tespit etti.

CİNAYETİN ARDINDAN OLAY YERİNE TEKRAR GELMİŞ

Polis, olaydan iki gün önce misafirliğe geldikleri öğrenilen ve cinayetin ardından mahalleye gelen İsmail B.'yi ifadesini almak için emniyete götürdü. Emniyette çelişkili ifadeler veren İsmail B., suçunu itiraf etti. Dün sabah saatlerinde Duygu Ş.'nin kapısını çalarak konuşmak için içeri giren İsmail B. sıkıntılarının olduğunu ve bir miktar borç para istediğini söylediğini belirtti.

İsmail B., "sıkıntılarından arkadaşı olan eşinin kendisine bahsetmediğini ve arkadaşını aramak istediğini" söyleyen Duygu Ş. ile tartışmaya başladı. Boğazını sıktıktan sonra yere düşen Duygu Ş.'nin başına yastıkla bastıran İsmail B. daha sonra bango üzerinde bulunan bıçağı boğazına batırdığını itiraf etti. İsmail B. işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Duygu Ş.'nin cenazesi yakınları tarafından alındı. Duygu Ş., Menderes'in Görece köyünde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim