• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Boğazı Kesik Halde Bulunan Necla’dan Geriye Kep Atma Törenindeki Görüntüleri Kaldı

Boğazı Kesik Halde Bulunan Necla’dan Geriye Kep Atma Törenindeki Görüntüleri Kaldı
Zonguldak'ta boğazı kesilmiş halde yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 22 yaşındaki Necla Sağlam'dan geriye, liseden mezun olduğu görüntüler kaldı.

Zonguldak'ta boğazı kesilmiş halde yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 22 yaşındaki Necla Sağlam'dan geriye, liseden mezun olduğu görüntüler kaldı. Acı haberi alan lise arkadaşları ise sosyal medyadan duygu dolu paylaşımlarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda 8 ay önce memuriyet hayatına başlayan 22 yaşındaki Necla Sağlam, bıçakla boğazı kesilmiş halde bulundu. Sağlam'ın, Meşrutiyet Mahallesi Bağlık Caddesi üzerindeki Karadeniz Apartmanı'na yaklaşık iki ay önce taşındığı öğrenildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, olay sonrası gece gündüz sürdürdükleri soruşturma iyice derinleştirildi. Olay günü sevgilisi olduğu iddia edilen S.C.'nin polise haber vermesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Necla Sağlam'ın işyerinden arkadaşı Kibar E.Y. ile onun sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin T.'nin sorgulamaları sürüyor. Soruşturma kapsamında S.C.'nin de olay günü yaşadıkları soruldu.

OLAY GÜNÜ KANSER OLAN MÜDÜRÜ İÇİN ŞİFALI BİTKİ İSTEMİŞ

Öte yandan, önce poşetle boğulduğu ardından da boğazından bıçaklandığı öğrenilen Necla Sağlam'ın olayın yaşadığı gün saat 12.00'de Isparta'daki liseden okul arkadaşı ile görüştüğü ortaya çıktı. Sağlam'ın arkadaşından TTK'da kanser olan müdürü için "Ribes" isimli bir şifalı bitki istediği öğrenildi.

Sağlam'ın arkadaşından "Sana bir şey soracağım. Sizin oralarda ışkın diye bir sebze varmış. Dağ muzu ya da yayla muzu diye geçiyormuş. Adını biliyor musun" dediği, arkadaşının da "Evet biliyorum. Merak mı ettin, ne yapacaksın" cevabı üzerine "Ya şimdi bulunabilir mi? Bir araştırsan. Bizim müdür kanser de. Onun için istiyoruz. Parası neyse veririz. O sıkıntı değil" dediği ortaya çıktı.

OLAY GÜNÜ EN SON 17.48'DE TELEFONUNA BAKMIŞ

Öğlen yapılan görüşmenin ardından Necla Sağlam'ın internet üzerindeki sohbet ağı olan Whatssap'ta son görülme tarihinin ise 23 Şubat 2016 saat 17.48 olduğu ortaya çıktı. Zonguldak'taki Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'ndan cenazesi alınarak memleketi olan Isparta'nın Gökçehöyük köyüne defnedilen Necla Sağlam'ın lise döneminde de neşeli birisi olduğu öğrenildi.

SEVİNÇLE KEP ATIP, MEZUNİYET MUTLULUĞU YAŞAMIŞ

2012 tarihinde Isparta'da bulunan Atabey Anadolu Lisesi'nden mezun olan Necla Sağlam'ın mezuniyet günü kep atma töreninde yaşadığı mutluluk gözlerine yansıdı. Dört yıl sonra cinayete kurban giden Sağlam'dan, mezuniyete ait görüntülerde okul arkadaşları ve okul idarecileriyle olan görüntüleri kaldı.

Arkadaşları tarafından kaydedilen görüntülerde kep atma töreni sırasında neşeli görünen Sağlam'ın, kep attıktan sonra da mezuniyetin mutluluğunu yaşadığı görülüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

"'İNSANIM" DİYE DOLAŞAN VAHŞİLER"

Talihsiz kızın lise arkadaşlarının sosyal medyada paylaştıkları da yürekleri burktu. Hayatını kaybeden Necla Sağlam için "Umutlarını çaldılar" diyen lise arkadaşları tepkilerini şöyle dile getirdiler:

"Daha dün gibi lise yıllarımız, anılarımız, senin hayatını hayallerini umutlarını çalanlar daha beterini yaşasın inşallah masum yürekli kardeşim. Rabbim mekanını cennet etsin sözcükler düğümlendi. Yürekler paramparça. İsimler farklı zihniyet aynı. Allah sizi kahretsin insanım diye dolasan vahşiler. Kardeşim benim sana sessizlik hiç yakışmadı senin o gülen yüzünü solduranlar daha beterini yaşasın. Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin."

Boğazı Kesik Halde Bulunan Necla’dan Geriye Kep Atma Törenindeki Görüntüleri Kaldı

Boğazı Kesik Halde Bulunan Necla’dan Geriye Kep Atma Törenindeki Görüntüleri Kaldı

Boğazı Kesik Halde Bulunan Necla’dan Geriye Kep Atma Törenindeki Görüntüleri Kaldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim