• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu
Bodrum Esnaf Sanayici İşadamları Derneği-BESİAD üyesi iş kadınları, "Kadın Girişimcilere sağlanan Ulusal ve Uluslararası Destek, Teşvik ve Hibeler"...

Bodrum Esnaf Sanayici İşadamları Derneği-BESİAD üyesi iş kadınları, "Kadın Girişimcilere sağlanan Ulusal ve Uluslararası Destek, Teşvik ve Hibeler" konulu seminerde buluştu.

Bodrum Esnaf Sanayici İşadamları Derneği-BESİAD Kadın Komisyonu üyeleri, kadın girişimcilere sağlananan teşvik ve hibeler konusunda bilgilendirildi. Bodrum Eskiceshme Hotel'de düzenlenen seminere BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, BESİAD Kadın Komisyonu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, BESİAD üyesi ve Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, dernek üyeleri ve kadın girişimciler de katıldı.

Kahvaltının ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülay Hız, Bodrumlu iş kadınlarına "Ulusal ve Uluslar arası Destek, Teşvik ve Hibeler" konusunda bir sunum yaptı. Hız, Türkiye'de ekonominin can damarı sayılan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler-KOBİ'lerin sorunları, KOBİ'lere sağlanan kolaylıklar ve teşvikler hakkında bilgi kadın girişimcilerin yaşadığı problemlere değindi.

Daha sonra iş dünyasının kadınlarına bir seminer veren Yrd. Doç. Dr. Gülay Hız, Bodrumlu iş kadınlarına "Kadın Girişimcilere sağlanan Ulusal ve Uluslar arası Destek, Teşvik ve Hibeler" konusunda bir sunum yaptı.

Doç. Dr. Gülay Hız, Türkiye'de deneyimsizlik ve bilgi eksikliği nedeniyle kadınların var olan ekonomik desteklerden yeterince faydalanamadığını anlattı.

Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Ak Parti Bodrumİlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, BESİAD üyesi ve bir iş kadını olarak kadın girişimcilerin her zaman yanında ve destekçileri olduğunu ifade etti. Demiralp, "bu tür toplantıların sıklıkla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kadın girişimcilere sağlanan teşviklerle iş dünyasında yaşanan ekonomik problemlerin biraz olsun önüne geçileceğini inanıyorum" dedi.

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Bodrum’un İş Kadınları Seminerde Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim