• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı'nda saat 13:30'da başlayan karşılaşamaya iyi başlayan taraf ev sahibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor oldu. Etkili ve baskılı bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor, dakika 5'te sol kanattan geliştirdiği atakta Mehmet Bağlı'nın ceza sahasına açtığı ortada, Manisa Büyükşehir Belediyespor'lu Şemsettin topu ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi. İlk yarının son dakikalarına kadar her iki takımda etkili bir pozisyona giremezken, B.B. Bodrumspor 45. Dakikada sol kanatta serbest vuruş kazandı. Serdar Ümit Deniz'in ceza sahası içene açtığı ortada topa dokunan Emrah Öztürk B.B. Bodrumspor'u 2-0 öne geçirdi. İlk yarıya verilen 2 dakikalık uzatmanın ardından ilk 45 dakika 2-0 B.B. Bodrumspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrumsporlu taraftarların da 90 dakika takımlarına destek verdiği karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına iyi başlayan takım yine ev sahibi B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde orta sahada kaptan Erkan topu kaparak sol kanattan koşu yapan Mümin'i topla buluşturdu. Topla birlekte ceza sahasına giren Mümin B.B. Bodrumspor'un üçüncü golünü kaydetti. Dakika 84 ise ikinci yarıda oyuna giren Onur Algül, orta sahadan aldığı topla ilerledi ve topu Mümin'le buluşturdu. Mümin ceza sahası içinde güzel bir vuruşla kendisinin ikinci takımının dördüncü gölünü kaydetti. Kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor üst üste ataklarla Manisa Büyükşehir Belediyesinde bir çok pozisyona girerken, Mehmet Bağlı'nın attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle maçın hakemi tarafından iptal edildi. Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma 4-0 B.B. Bodrumspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın 48'inci dakikasında Bodrumsporlu taraftarlar yine konfeti şov gerçekleştirirken, karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve yaklaşık bin 500 kişi izledi.

BODRUMLU TARAFTARLARDAN LEVET ERİŞ'E BÜYÜK TEPKİ

Karşılaşmada B.B. Bodrumspor'un üçüncü golünden sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor yedek kulübesi ile Bodrumsporlu taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Manisa büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli hocası Levent Eriş'te maçı izlemeyip yaklaşık 5 dakika tribünlerle tartıştı. Kendisine küfür edildiğini iddia eden Levent Eriş maçta görevli polislerden bir taraftar hakkında şikayetçi olduğunu söyledi. Maçın bitiminin ardından B.B. Bodrumsporlu taraftarlar ve futbolcular 4-0'lık galibiyeti kutlarken, Levent Eriş tribünler önünde kalarak görevli polislerden o bir kişi hakkında şikayetçi olduğunu söylemeye devam etti. Bodrumsporlu bir çok taraftar Levent Eriş'in kendilerini tahrik ettiğini ve küfür ettiğini iddia ederken, soyunma odasına doğru giden Levent Eriş ve teknik ekibi, B.B. Bodrumlu yöneticilerle de tartışınca, Bodrumsporlu taraftarlar Manisa Büyükşehir Belediyespor ekibine büyük tepki gösterirken tartışmalara Manisa Büyükşehir Belediyesporlu bazı futbolcularda dahil oldu. Stadda görevli polislerin ve B.B. Bodrumsporlu yöneticilerin araya girmesiyle olaylar büyümeden engellendi.

Öte yandan maçın sonunda son günlerde moda olan ve Antalyaspor'un Fenerbahçeyi 4-2 yendiği karşılaşmada çalınan Nuri Alço ile özdeşleşen müziğin çalması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Bodrumspor’dan 4 Dörtlük Galibiyet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim