• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci devrenin ilk iç saha maçında Zara Belediyespor'u konuk ediyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci devrenin ilk iç saha maçında Zara Belediyespor'u konuk ediyor.

Geçtiğimiz haftaya bay geçiren B.B. Bodrumspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürürken, Bodrum İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve başkan yardımcıları Kemal Orman ile İsmail Altındağ ziyaret etti. Kulüp başkanı Rıza Karakaya ve yöneticilerle B.B. Bodrumspor antrenmanını izleyen başkan Kocadon antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyetle kısa süre sohbet etti. Futbolculara oynadıkları oyundan dolayı teşekkür eden başkan Kocadon sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bodrumspor gerçekten iyi bir performans sergiliyor, hocalarıyla, sizlerle, personeliyle birlikte Bodrumspor gerçekten Bodrum'a yakışır bir şekilde ilerliyor. İnşallah bu deplasman galibiyetlerimiz daha da artar. Geçen haftada sevindirdiniz bizi mutlu ettiniz. Bu hep yansısın çünkü Bodrum halkının bir özlemiydi bu. 21 Sene sonra bu özlemi tekrar gerçekleştirdik ve bırakmakta peşinde değiliz. Biz yerel yönetim olarak her zaman yanınızdayız. Zaten geçen dönemden aranızda olan arkadaşlar benim size ne kadar yatkın olduğumu, içinizden biri olduğumu, özellikle kaleci arkadaşlara çok büyük görev düştüğünü biliyorum. Biraz önce onları seyrettim böyle ters köşeye çok yatırdılar bizi ama güzeldir ve esasında en çok yorulan kalecidir ve takım hata yapabilir ama kaleci bir hata yaptığı zaman bütün fatura ona kesilir. Arkadaşlar spor bu yenmek de var yenilmekte var, önemli olan mücadele ruhumuzu hiç bırakmadan 90 artı 4 dakika diyoruz, eskiden 90 dakika diyorduk ama artık 4 dakikada ekledik. Hepinize teşekkür ediyorum".

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya'da ise şunları söyledi; "Bugün başkanımız antrenmanımızı ziyaret etti. Başkanımız uzun zamandır futbolcularımızla biraraya gelmemişti, hem hasret giderdik, hem de bize başarılar diledi. Biz başkanımızın, belediyemizin, Bodrum halkımızın desteğiyle, başkanımızla da bunu paylaştık; Yıllara bakıldığında 2009 yılında bu yana Bodrumspor hem kendi tesisleri olsun, antrenman sahaları olsun, bu stadımızın gelişmesi olsun, aynı zamanda takımlarımızın üst liglere çıkması, diğer amatör branşlarımızda veya ferdi sporcularımızın Dünya şampiyonluğuna varan başarıları olsun baktığınızda Bodrumspor bir yerlere geliyor. İşte bu başarıların altında da belediye başkanımızın büyük destekleri yatıyor. Bizlerde bu büyük destekleri her zaman yönetim olarak, teknik heyet olarak, Bodrumspor'un bütün sporcuları olarak layık olmaya çalıştık. En iyi şekilde Bodrumspor'u her alanda temsil etmeye çalıştık. Ve bu verilen desteğin karşılığında da başarılarla, kupalarla, böyle güzel tesislerle Bodrum halkına ve başkanımıza teşekkür olarak ödedik. Bundan sonra da inşallah Bodrum seyircisi stadımızı doldursun. Başkanımız zaten her zaman destek veriyor. Biz yine verilen desteğin karşılığını vereceğiz. Güzel başarılarla Bodrum bayrağını en iyi şekilde sallayıp bize destek verenlerin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz"

B.B. Bodrumspor ile Zara Belediyespor arasında 24 Ocak Pazar günü Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü ise saat 13:30'da çalacak.

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor

Bodrumspor Zara Belediyespor’u Konuk Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim