• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Tokatspor'u 2-1 mağlup etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Tokatspor'u 2-1 mağlup etti.

Bodrum Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin kişi ile birlikte Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da izlerken, özellikle ikinci yarının sonlarında heyecan bir an olsun düşmedi. İlk yarının ortalarına kadar her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 24- B.B.Bodrumspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Erhan Karayer'in ceza sahası içerisine yaptığı ortada Tokatspor kalecisi Vedat topa son anda dokunarak topun Celal Dumanlı'ya ulaşmasını engelledi.

Dakika 31- B.B.Bodrumspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Emre Şahin'in derinlemesine yaptığı hava pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Mert kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak hakem ofsayt kararı verdi.

Dakika 32 – B.B.Bodrumspor'un sağ kanattan yaptığı atakta Emre Şahin'e rakibin yaptığı müdahalede hakem frikik kararı verdi. Muhammed Akar'ın frikikten attığı aşırtma vuruşu ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Emre Şahin güzel bir vole vuruşu ile topu rakip filelere göndererek skoru 1-0'a taşıdı.

Dakika 76 – B.B.Bodrumspor'un sol kanattan yaptığı atakta Emre Şahin ceza sahasının hemen dışına kadar ilerleyerek ceza sahası içerisindeki Celal Dumanlı'ya pas vermek istedi ancak Tokatspor defansı topu son anda uzaklaştırdı.

Dakika 83 – B.B.Bodrumspor'da Muhammed Akarslan'ın sol köşe direğinden kullandığı kornerde Celal Dumanlı penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşu ile skor 2-0'a taşındı.

Dakika 90- Tokatspor'un atağında ceza sahası içerisine giren Recep'e B.B.Bodrumsporlu Salim'in yaptığı müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ömer topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1'e taşıdı.

Karşılaşmaya verilen 4 dakikalık uzatma süresinde de her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B.Bodrumspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Öte yandan karşılaşmanın hakemi Burak Taşkınsoy ve yardımcılarının verdiği bir çok karar tepkiye neden olurken, B.B.Bodrumspor teknik ekibi karşılaşmanın ilk yarısında Mert Ilıman'ın ceza sahası içerisinde düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi. Bu pozisyon dışında ikinci yarıda Celal Dumanlı kaleciyle karşı karşıya kalacağı sırada rakip oyuncu tarafından çok sert bir müdahale ile yerde kalırken, Taşkınsoy'un verdiği sarı kart tribünlerin ve B.B.Bosrumspor teknik ekibinin tepkisini çekti.

B.B.Bodrumsporlu oyuncular karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşarken galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladılar. B.B.Bodrumspor aldığı 3 puan ile puanını 8'e çıkarırken, önümüzdeki hafta Mersin deplasmanında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Bodrumspor Tokatspor’u 2-1 mağlup etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim