• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Bodrumspor Denizli Deplasmanına Hazır

Bodrumspor Denizli Deplasmanına Hazır
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

2 Nisan Cumartesi günü Denizli deplasmanında karşılaşacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Denizli Kale İlçe Stadı'nda son antrenmanını gerçekleştiren Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kale İlçe Stadı'nda gerçekleşen antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Cem Cambaz ise şunları söyledi;

"Bu hafta oynayacağımız Denizli Büyükşehir maçı için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bugünde Denizli'de kampa gireceğiz. Kale'de ter antrenmanımızı gerçekleştirip yolumuza devam edeceğiz. Yarın ki maç için biz bütün oyuncularımıza güveniyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye özellikle son 5 haftadır kaybetmiyor ve iyi bir çıkışta olan ekip. Rakibin gücünü de biliyoruz ve rakibimizi önemsiyoruz. Elimizden gelen bütün mücadeleyi yapıp, yarınki maçta mutlaka puan anlamında, puanlar anlamında gereğini yapıp, ilk 5 hedefimizi sonuna kadar sürdüreceğiz".

2 Nisan Cumartesi Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise saat 14:30'da çalacak.

KULÜP VE BAŞKANA CEZA

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasında 27 Mart Pazar günü Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşma esnasında ve sonrasında istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Bodrumsporlu taraftarlar ile Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor teknik heyeti arasında çıkan olaylar nedeniyle ve maç sonrasında kulüp başkanı Rıza Karakaya'nın rakip masör ile yaşadığı olaylar nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından, hem kulübe, hem de başkan Rıza Karakaya'ya ceza verildi. Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde; "Bodrum Bld. Spor Kulübünün, 27 Mart 2016 tarihinde oynanan Kahramanmaraş Bld. Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Bonrum Bld. Spor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Bodrum Bld. Spor Kulübü idarecisi Rıza Karakaya'nın, rakip takım masörüne yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına"

Bodrumspor Denizli Deplasmanına Hazır

Bodrumspor Denizli Deplasmanına Hazır

Bodrumspor Denizli Deplasmanına Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim