• BIST 9530.47
  • Altın 2472.166
  • Dolar 32.4201
  • Euro 34.6792
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Bodrumspor Cumartesi Günü Sultanbeyli İle Karşılaşacak

Bodrumspor Cumartesi Günü Sultanbeyli İle Karşılaşacak
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Cumartesi günü Sultanbeyli Belediyespor'u konuk edecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Cumartesi günü Sultanbeyli Belediyespor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında Kemer 2003'ü 1-0 mağlup ederek 40 puanla grubunda ikinci sıraya yükselen B.B. Bodrumspor, Salı gününden itibaren Cumartesi Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak Sultanbeyli Belediyespor maçına hazırlanıyor.

Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor'un antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınayarak başladığı açıklamasında şunları söyledi;

" Takımımız iyi gidişini sürdürüyor. Kemer'de de güzel bir futbol oynadılar. Ben ayrıca Kemer'de bizi, o özel günde sevgililer gününde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza, Bodrum'dan gelen arkadaşlarımıza, hepsine teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, çok güzel bir galibiyet oldu. Bodrumspor'un ivmesi git gide yükseliyor ama, bizim için önemli değil ikinci olmuşuz sonuncu olmuşuz. Bizim için önemli olan aynı mücadele isteği Bodrumspor'da devam edecek. Hiçbir zaman strese girmeyeceğiz çünkü, bizim amacımız belliydi her zaman aynı şeyi söylüyoruz, bizim amacımız Bodrum'u iyi temsil etmek. Bu haftada zorlu bir müsabakamız var, Sultanbeyli Belediyespor bu ligin hakikaten en iyi takımlarından bir tanesi. İlk maçta bizi orada yenmişlerdi. İyi futbol oynuyorlar, bu yüzden çok zorlu bir müsabaka olacak. Onlara da çok büyük saygımız var ve inşallah iyi olan kazanır. Dostluk içinde güzel bir maç olur inşallah önemli olan bu. Ondan sonrada zaten sahada iyi mücadele göstereceğimize eminim ve hak ettiysek müsabakayı kazanırız. Ben buradan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Teknik heyetimize, futbolcularımıza, herkese söylüyorum, Bodrum'u çok iyi temsil ediyorlar. Onlar böyle temsil etmeye, hem ahlak olarak, hem disiplin olarak, hem sahada ki mücadele olarak, temsil etmeye devam etsinler, inşallah bununda mükafatını lig sonunda hep beraber göreceğiz".

Antrenman sonrası açıklama yapan teknik direktör Cem Cambaz'da Ankara'da yaşanan terör olayına değinerek başladığı konuşmasında şunları söyledi;

" Geçen hafta Kemer maçına çok iyi hazırlanmıştık, rakibi iyi etüd etmiştik. Rakibin gücü ve konumunu biliyorduk. Özellikle hücum gücü yüksek, kendi sahasında iyi oyun oynayan bir ekipti. Onlara karşı bütün analizlerimizi yaptık ve gerçekten 90 dakika boyunca iki takımda yağmura rağmen çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Biz biraz daha kontrollü oynayarak, zekamızı da kullanarak maçı çevirmeyi bildik. Özellikle ikinci yarı ikinci golü de atabilirdik. İkinci yarıda da kontrollü bir oyun oldu, yine pozisyonlara girdik ve maçı 1-0 kazandık. Maçtan önce Asi Tayfa ve Bodrumspor sevdalılarının 14 Şubat dolayısıyla bütün takımımızı tribünlere çağırarak, güllerle bizi maça çıkarmaları, bizi çok onure, çok gururlu etti".

Bu hafta Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Cambaz, sözlerine şu şekilde devam etti;

" Sultanbeyli biliyorsunuz, özellikle deplasmanda çıkış yapan bir takım. İyi oyunlar oynuyorlar, yürekten, candan oynuyorlar. Onlarında bütün analizlerini yaptık, rakibimize saygı duyuyoruz. Gerçekten onlarında ilk seneleri olmasına rağmen bu lig te yukarıları hedefleyen bir yapıdalar. Aynı şekilde Cumartesi günü rakibe karşı önlemlerimizi alıp, kendi oyunumuzu da en iyi şekilde oynayıp, seyircimizle birlikte içeride kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz. Taraftarlarımızı Cumartesi günü saat 13:30'da Bodrum Şehir Stadı'na bekliyoruz".

Bodrumspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Agah Oktay Yılmaz'da taraftarlara seslenerek şunları söyledi;

"İkinci yarıda çok güzel bir başlangıcımız oldu lig te., ilk 5 maçta, 4 galibiyet 1 beraberlik aldık. Bu hafta Sultanbeyli takımıyla karşılaşıyoruz ve bu maç bizim için gerçekten çok önemli zirve anlamında. Buradan taraftarlarımıza bir çağrım var. Bizim için çok önemli olan bu maçta bizi yalnız bırakmasınlar ve her zaman verdikleri gibi destek vermeye devam etsinler ve hepsini bu maça bekliyoruz. Onlarında desteğiyle inşallah bu maçtan 3 puanla ayrılacağız".

B.B. Bodrumspor ile Sultanbeyli Belediyespor arasında Cumartesi Günü saat 13:30'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Önsal yönetecek.

MCM

Bodrumspor Cumartesi Günü Sultanbeyli İle Karşılaşacak

Bodrumspor Cumartesi Günü Sultanbeyli İle Karşılaşacak

Bodrumspor Cumartesi Günü Sultanbeyli İle Karşılaşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim