• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Bodrumspor Bu Hafta Trabzon Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Trabzon Deplasmanında
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında Sancaktepe Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, 3. Lig için play-off oynamayı garantileyen B.B. Bodrumspor, grubunda son iki maçını oynayacak. İlk olarak Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak B.B. Bodrumspor, grubun son maçında yine Trabzon takımlarından ve muhtemel play-off rakiplerinden Ofspor A.Ş. ile karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig'de 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak son karşılaşmaların ardından play off yarı final karşılaşmaları 5-9 Mayısta oynanacak ve bu müsabakalardan galip çıkan takımlar ise 14 veya 15 Mayıs tarihlerinde federasyonun belirleyeceği bir şehirde final karşılaşması oynayacak.

"BU TAKIM GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU OLMUŞTUR"

20 Yıl aradan sonra çıktığı 3. Ligde ilk yıldan zirveyi zorlayan ve 2. Lige yükselecek en büyük aday takımlardan olan B.B. Bodrumspor'da kulüp başkanı Rıza Karakaya ise, hem ligde oynayacakları son iki maç ve play off maçları öncesinde şunları söyledi;

" Geçtiğimiz Pazar günü güzel bir oyunla seyircimizin önünde 2-0 galip gelerek play-off'u garantiledik. Artık bundan sonraki maçlarımız play-off içindeki sıralamamızı belirleyecek son 2 maç olacak ve ondan sonrada yarı final ve final maçları oynanacak. Ben öncelikle bizi bu yolda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bütün deplasmanlara gelerek, her yerde Bodrumspor'u destekleyerek, bize büyük bir güç oldular. Bodrumspor'un taraftar desteği her zaman bize artı olmuştur. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle başkanımız Mehmet Kocadon'a ve bize destek olan bütün sponsorlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Esas şampiyon olunca, tacımızı takınca inşallah daha büyük teşekkürlerle hepsine birer birer giderek, bize bu yolda destek olmuş herkesi onure edeceğiz. İnşallah bu desteklerinin karşılığında da manevi olarak onlara bir teşekkür ederek, sarılarak, kucaklayarak teşekkür edeceğiz".

Takımın gücüne güvendiklerini de belirten başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti; "Biz bu sene takımımız ligde kalsın diye çıkmıştık. 85 yıllık tarihimizde ikinci kez çıktığımız 3. Ligde ilk yıl tutunalım zamanla daha güzel işler yaparız diye düşünürken, buradaki futbolcularımızın, teknik heyetimizin, taraftarımızın, belediye başkanımızın ve Bodrumspor'a inancı olan herkesin gücü ile Bodrumsporumuz bu yerlere geldi. Bu saatten sonra artık futbolcularımız, teknik heyetimiz, bu final maçlarında skorlar ne olursa olsun, ben ve yönetici arkadaşlarım ile birlikte tüm Bodrum halkının gönüllerinde şampiyon olmuştur. Bu saatten sonra bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, final maçlarına çıkacağız ve Allah'ın izniyle Bodrumsporumuzu güzel temsil ederek, en güzel yerlere taraftarlarımızla birlikte getireceğiz".

B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz'da play-off'u garantiledikleri için mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi;

"Biz çalışmalarımıza aynı şekilde aynı disiplin ile devam ediyoruz. İki tane maçımız kaldı, bu hafta Yomra ile oynayacağız. Bundan sonraki mücadelemizde play-off da alacağımız pozisyona göre mücadelemiz olacak. Biz aynı şekilde her maça hazırlandığımız gibi aynı disiplin ile Yomra maçına da hazırlanıyoruz. Oradan da Bodrum'a galip dönmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Buradan tekrar bizleri destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum".

B.B. Bodrumspor kafilesi, Cuma günü Bodrum'da gerçekleştireceği antrenmanın ardından Cumartesi sabahı Trabzon'a uçacak. Trabzon'da son antrenmanını gerçekleştirecek olan B.B. Bodrumspor ile Yomraspor arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15:30'da çalacak.

Bodrumspor Bu Hafta Trabzon Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Trabzon Deplasmanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim