• BIST 9530.47
  • Altın 2477.956
  • Dolar 32.4838
  • Euro 34.8308
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Bodrumspor Bu Hafta Sakarya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Sakarya Deplasmanında
Spor Toto 3. Lig 2. Grup2ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Sakarya deplasmanında Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup2ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Sakarya deplasmanında Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında Zara Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek play-of hattına giren B.B. Bodrumspor, 31 Ocak Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak Sakaryaspor maçına hazırlanıyor. 33 puan ile 5. sırada bulunan B.B. Bodrumspor ile, 35 puan ile 3. sırada bulunan Sakaryaspor arasında oynanacak karşılaşmaya Bodrum'dan da çok sayıda taraftarın gideceği öğrenilirken, B.B. Bodrumspor antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya deplasmanda oynanacak önemli maç öncesi şunları söyledi;

"Takımımızın aldığı güzel sonuçlar bizi güldürüyor ve bundan sonrada çok güzel maçlar olacak ligimizde. Bu hafta Sakarya'ya gidiyoruz. Bodrumspor için güzel bir tecrübe olacak, ilk defa 15-20 taraftarın önünde güzel bir müsabaka olacak inşallah. Biz Bodrumspor olarak sezona başlarken kendimize şöyle bir hedef koymuştuk; İlk önce bizlere inanan, birbirlerine inanan, sahada sonuna kadar pes etmeyen, mücadeleyi bırakmayan bir takım yaratmak, ilk yılımızda da gidebileceğimiz en üst noktaya kadar gidebilmekti. Bunların hepsini yakalamış durumdayız. Çok güzel bir birlikteliği olan, sahada pes etmeyen bir takımımız var Allah'a çok şükür. Birde sıralama olarak iyi yerlere gelmeye başladık. Bizim ilk yılımızda zaten fazla büyük hedefler değil de, böyle olsun, şöyle olsun, böyle olmasa ne olur diye düşüncelerimiz yoktu. Bu yüzden bu saatten sonra Bodrumspor'un kimsenin şampiyon olamama stresi veya aşağılarda düşme stresi bizi ilgilendirmiyor. Bizim tek bir hedefimiz var bu saatten sonra; Bodrum'u, bize destek verenleri ve Bodrumspor'u en iyi şekilde temsil etmek, buraya gelen misafirlerimizi, rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlamak, bizim için önemli olan bu çünkü, Bodrum isminin bize verdiği büyük bir ağırlık var, Türkiye'nin en medeni yerlerinden birisi ve bunu taşımak büyük bir sorumluluk. Biz bunu en iyi şekilde taşıyacağız, sahada da girdiğimizde rakibin şampiyonluğu, düşme potası bizi ilgilendirmiyor. Bodrumspor sahaya çıktığı zaman Allah verdiyse sonuna kadar maçı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacaktır. Zaten bunu yaptığımız zamanda bunun mükafatını sezon sonunda güzel gönler görerek ve bizi destekleyen, kalpten destekleyen taraftarımıza ve başta belediye başkanımız olmak üzere, ligi en iyi şekilde bitirerek bu mükafatı vermiş olacağız".

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Cem Cambaz ise, Zara Belediyespor maçında soğuk havaya rağmen maça gelen taraftarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; "Bu hafta Salı gününden itibaren Sakaryaspor maçı hazırlıklarına yoğun ve disiplinli bir şekilde başladık. Bizim için Zara maçı neyse Sakarya maçı da aynı ciddiyette çünkü hepsinin amacı 3 puan. Yavaş yavaş lige ısındık, alıştık ve daha da yukarıya doğru çıkacağımızı tahmin ediyorum. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlarda bu güvencemizi hiçbir zaman boşa çıkartmıyorlar. Mücadelelerini sonuna kadar sahada sergiliyorlar ve gerçekten hünerlerini de sergiliyorlar. Biz onlara Sakarya maçında da güveniyoruz, aynı mücadeleyle, aynı disiplinle, oradan da en iyi şekilde puanlarla geleceğiz. Bizim için artık bundan sonra hedefler dahilinde ilk beş için sonuna kadar mücadelemizi sergilemek. Şu anda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Cumartesi sabah son antrenmanımızı yaptıktan sonra Sakarya'ya hareket edeceğiz ve kampa gireceğiz. Yine aynı şekilde taraftarlarımızın bizi orada yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz. Onları sonuna kadar canı gönülden kutluyoruz ve onları çok seviyoruz. Onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize".

Sakaryaspor ile B.B. Bodrumspor arasında 31 Ocak Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü ise saat 13:30'da çalacak.

Bodrumspor Bu Hafta Sakarya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Sakarya Deplasmanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim