• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Antalya deplasmanında karşılaşacağı Kemer 2003 maçına hazırlanırken, kulüp...

MUĞLA(İHA)

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Antalya deplasmanında karşılaşacağı Kemer 2003 maçına hazırlanırken, kulüp başkanı Rıza Karakaya, "Başkanımız Mehmet Kocadon'un coşkusu, enerjisi Bodrum'da ki bütün spor kulüplerine ve ferdi sporcularına yansıyor" dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında grubun iddialı takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 yenerek, puanını 37'ye çıkararak üçüncü sıraya yükselen B.B. Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının ardından verilen 1 günlük izinden sonra, bu hafta Pazar günü Antalya deplasmanında karşılaşacağı Kemer 2003 maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kemer 2003 maçı hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor'da takımın antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya, takımın güzel sonuçlar almaya devam ettiğini belirterek şunları söyledi;

"Bizim ligdeki tek derdimiz Bodrum'u iyi temsil etmek ve alabildiğimiz en iyi skorları alabilmek için sahaya çıkıyoruz. Bunu hep söylüyoruz, bu ligdeki en rahat takım biziz. Bu yıl ilk yılımız olduğu için bize bu başarılar yetiyor. Bu saatten sonra en iyi futbolu oynamak ve Bodrumumuzu iyi temsil etmek bizim amacımız. Her zaman söylüyoruz kimsenin şampiyonluk mücadelesi, düşme mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Sahada strese düşenlerin ne hale geldiğini hep birlikte görüyoruz".

"BAŞKANIMIZ MEHMET KOCADON'UN COŞKUSU, ENERJİSİ, BODRUM'DA Kİ BÜTÜN SPOR KULÜPLERİNE VE FERDİ SPORCULARINA YANSIYOR"

Bodrum'da sadece Bodrumspor'un değil bütün kulüp ve branşlarda başarıların geldiğini belirten başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bakıyoruz Turgutreissporumuz şampiyon oldu, Gümüşlükspor şampiyon oldu, ferdi branşlarda Dünya şampiyonları, Avrupa şampiyonları Bodrum Yarımadası'nda çıkıyor. Bodrum Basketbol takımı iyi gidiyor. Bu ne demek oluyor? Bodrum Yarımadasında güzel hamleler var. Bunu da biz şöyle özetliyoruz; Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'un coşkusu, enerjisi Bodrum'da ki bütün spor kulüplerine ve ferdi sporcularına yansıyor. Başkanımızın destekleri devam ediyor. Bu Destekler devam ettiği sürece de Bodrum Yarımadası'nda ki bütün spor kulüpleri ve ferdi sporcularda, ona layık olmaya, onun verdiği destekleri boşa çıkarmamak için mücadelelerine devam edeceklerdir. Bodrum bayrağı da ulusal ve uluslararası tüm arenalarda gururla dalgalanacaktır. Ben bütün spor kulüplerimiz adına başkanımız Mehmet Kocadon'a ayrıca teşekkür ediyorum".

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Cem Cambaz ise öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hakkında konuşmak istediğini belirterek şunları söyledi; "Öncelikle Levet Eriş kendisine hoş geldiniz demediğimiz hakkında bir yorumda bulunmuş. Biz bütün kulüplere önem verdiğimiz ve saygı gösterdiğimiz gibi Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübüne de bütün diğer takımlara Bodrum'a geldiklerinde verdiğimiz önemi gösterdik. Gerek antrenman sahası verme anlamında gerekse bu maça özel bir durum olarak bizim hocalarımızdan Ali Hocamız ve Sadi Hocamızın kurstan arkadaşları hocamızın ekibindeydi. Onlara ziyarette bulundular ve giderken de herhangi bir istekleri, arzuları varsa mutlaka söylesinler, selamlarımızı da iletin dedik. Onlarda Cumartesi akşamı ziyaretlerini gerçekleştirdiler, herhangi bir sıkıntı olmadı. Pazar günü biz sahaya geldiğimizde, biliyorsunuz iç saha formalarını hep yeşil giyiyoruz biz. Oyuncularımızda hava soğuk olduğu için teçhizatlarını ona göre almışlardı. Rakip takımın malzemecisi de 12 oyuncularının gittiğini ve daha değişik renkte formalarının olmadığını söylediği için yine biz misafirperverlik örneği olarak yine beyaz formalarımızla oynadık biliyorsunuz. Ama bizden 15 dakika sonra gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor kafilesine hoş geldiniz deme anlamında gidecekken, rakip takım hocası sayın Levent Eriş'in bizim hakkımızda hakaretli, hurefeci, kim ne dediyse hurafeci, bağtıl inançları olan, bunlar da kim amatörden çıkmışlar gibi cümlelerine karşı, hiddetlenen ve öfkelenen birine karşı, gerek değerli büyüklerimizden, gerek hocalarımızdan, gerekse ailemizden aldığımız terbiyemizden dolayı, söz gümüşse sukut altındır misali hiç onu germeden, olayı ortama yansıtmayarak cevap vermeye çalıştık".

Manisa Büyükşehir Belediyespor maçınının Salı gününden itibaren kendileri için bittiğini sözlerine ekleyen Cambaz sözlerini şöyle sonlandırdı; "Önümüzde Kemer maçı var. Biliyorsunuz her hafta yeniden resetlemek lazım. Biz Kemer maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Dediğimiz gibi biz bu ligde sevilen, sempati duyulan, sahada mücadele etmeye çalışan, oyun oynamaya çalışan bir ekip görünümündeyiz. Dediğimiz gibi bu yolda giderken, bütün bizleri destekleyen herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle maç sonlarına kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hafta Kemer maçında da elimizden geldiği kadar mücadelemizi edeceğiz. Rakibinde gücünü biliyoruz ve Kemer takımına da büyük saygımız var. Sahada çıkıp en iyi mücadelemizi sergileyeceğiz"

Kemer 2003 ile B.B. Bodrumspor arasında 14 Şubat Pazar günü Dr. Fehmi Öncel Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü ise 13:30'da çalacak.

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında

Bodrumspor Bu Hafta Antalya Deplasmanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim