• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Bodrumlu Özel Sporcular Başarıdan Başarıya Koşuyor

Bodrumlu Özel Sporcular Başarıdan Başarıya Koşuyor
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Yüzme Şampiyonası'ndan başarılarla dönen Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün öğrencileri,...

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 1. Bölge Yüzme Şampiyonası'ndan başarılarla dönen Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün öğrencileri, mutluluklarını Başkan Mehmet Kocadon ile paylaştı. Ziyarette bölge ikinci olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Zeynep Elhan Yazıcı da Başkan Kocadon'a madalyasını getirdi.

Bodrum Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Çoban, Yahşi Özel Eğitim İş Uygulama Okulu El Sanatları Öğretmeni ve Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Aslıhan Kaya ile Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün başarılı öğrencileri katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yerini alan, 13 - 15 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleşen "1. Bölge (Ege, Marmara ve Akdeniz) Yüzme Şampiyonası" hakkında Başkan Kocadon'a bilgi veren okul müdürü Mehmet Çoban, "Şampiyonaya üç sporcumuzla katıldık. Sporcularımızdan Downsendromlu Zeynep Elhan Yazıcı, 50 metre sırtüstü stilinde bölge ikinciliği gibi önemli bir başarıyı elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. 50 metre serbest stilde ise Ömer Cenk Malseven 48 sporcu arasından altıncı, Enise NurKılıçarslan da 20 sporcu arasından yedinci sıraya yerleşerek başarılı bir sonuç çıkardı. Belediye başkanı olarak maddi manevi her zaman onların ve bizlerin yanında oluşunuzun da, özellikle öğrencilerimizin başarısında büyük payı var. Destekleriniz için tekrar teşekkür ediyoruz." dedi.

Okulun el sanatları öğretmeni ve spor kulübü başkanı Aslıhan Kaya da destekleri için Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Öğrencilerin büyük bir azimle çalıştıklarını ve sonunda başarıyı yakaladıklarını ifade ederek, verilen her türlü desteğin onların başarısına başarı katacağını vurguladı. Kaya ayrıca Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü'nün sporcu öğrencilerinden Mehmet Bayır ve Gülizar Bacık ile 22-25 Şubat tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Masa Tenisi Bölge Şampiyonası'na hazırlandıklarını, ayrıca mart ayı başında yapılacak olan atletizm şampiyonasına da öğrencilerihazırladıklarını söyledi.

BAŞKAN KOCADON: "TEK İSTEĞİM HER ZAMAN MUTLU OLMALARI… GÖZLERİNDEKİ IŞILTIDAN DABUNU GÖRÜYORUM"

Öğrencilerin almış olduğu bu başarıları nedeniyle duygulu anlar yaşayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek bir arada hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kocadon, Yahşi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu'nun, kapanan Ortakent Yahşi Belde Belediye Başkanı olduğu dönemde temellerini attıklarını da hatırlatarak şunları söyledi: "Ben öğrencilerimizle okul ilk açıldığı günden bu güne, hep bir arada oldum, en iyi şartlarda eğitim almaları için desteklerimi her zaman, elimden geldiğince sunmaya gayret ettim. Bu nedenle okuldaki çoğu öğrenci beni tanır. Yoğunluğum nedeniyle onlarla ara ara da olsa yaptığım ziyaretlerde muhabbet ederiz ve özel günlerinde ise mutlaka bir araya gelir ve birlikte dans edip eğlenceli, mutlu zamanlar geçiririz. Yahşi okulumuza devam eden öğrencilerimizin ne kadar geliştiklerini, hayata daha çok bağlandıklarını ve çok daha mutlu olduklarını gözlerindeki ışıltıdan görüyorum. Benim tek isteğim de zaten onların hep mutlu olmasıdır. Hele ki böyle başarılar alarak beni ziyaret ettiklerinde, çok daha mutlu oluyorum. İnanıyorum ki günden güne, daha da başarılı olacaklar. Ben, hem Bodrum Belediye Başkanı olarak hem Mehmet Kocadon olarak her zaman olduğu gibi onların yanlarında olmaya devam edeceğim."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim