• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Bodrum’da Enduro Heyecanı
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ilk ayağı Bodrum'da start aldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ilk ayağı Bodrum'da start aldı. Dört kategoride düzenlenen yarışmalara Türkiye genelinden 228 sporcu katıldı.

TMF (Türkiye Motosiklet Federasyonu) tarafından düzenlenen Enduro Türkiye şampiyonası, Halikarnas Motor Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Denizciler Derneği, Şoförler Odası, Bodrum Esnaf Odası, Kule Bar, Tomato Otel tarafından destekleniyor. Muğla 911 ve 112 sağlık ekipleri de yarışlarda görev yaptı.

Bodrum Belediye Meydanında renkli görüntüler oluşturan Enduro sporcuları magazin startını, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, TMF As Başkanı Hamit Dizman, Federasyon yönetim Kurulu üyesi ve HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu birlikte verdiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yarışmalara katılım rekoru sağlanması nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek tüm yarışmacılara başarılar dilerdi.

Bodrum Belediye Meydanında magazin startı alan Enduro yarışları; Kızılağaç Arena da yapılacak olan eleme turlarının ardından Pazar günü devam edecek. Yaklaşık 25 kilometre uzunluğundaki parkurda kayalardan, eski lastiklerden, kütüklerden, çukurlardan oluşan zorlu engeller bulunuyor.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz yarışmalar ile ilgili yaptığı açıklamasında, yarışmalara 228 sporcunun katıldığını açıkladı Öçalmaz, "Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından, Bakanlığımız ve İl müdürlüğümüzün destekleri ile müsabakalar 4 kategoride yapılacak. Bayanlar, erkekler, gençler ve veteranlar yarışacak. 5 etapta gerçekleşecek yarışmalar sonunda dereceye girenler Türkiye'yi Balkan ve Avrupa şampiyonasında temsil edecekler" dedi.

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Bodrum’da Enduro Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim