• BIST 9645.02
  • Altın 2411.726
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.7944
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Bodrum’da AK Kadınlar Yemekte Buluştu

Bodrum’da AK Kadınlar Yemekte Buluştu
Ak Parti Bodrum Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir araya geldi.

Ak Parti Bodrum Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir araya geldi.

Ak parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve Ak Parti Bodrum Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Palmarina Bodrum'daki Marmarina Saraylı Mutfağında bir araya geldi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, geceyi düzenleyen Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve partide görev alan tüm kadınlara teşekkür etti.

Geceyi düzenleyen Bodrum AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, kadın bir başkanla görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi "Kadınlar dünyanın en değerli varlıklarıdır. Hayatın her alanında etkin biçimde yer alırken aynı zamanda ülkeye ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirerek kutsal ve hayati bir sorumluluğu üstlenmiştir. Toplumun yükselen değeri kadınlar hayatın her aşamasında aktif rol oynarken, topumun en yüksek statülü mevkilerinde yerlerini alırken, diğer taraftan ezilmekte, hor görülmekte ve katledilmektedir. Kadınlar, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu, tabiatında sevgi, merhamet ve şevkat duygularıyla yerine getiren, günahına girilen, günahı alınan, haksızlığa uğrayan, taciz ve tecavüz edilen, geleceği, hayalleri alınan, şiddet gören, emeği gasp edilen, ortak girilen günahlardan tek günahkar çıkıp suçlanan, ve erkeklerden çok daha güçlü olan tüm emekçi kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Geceye katılan Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Perihan Öztaşkın'a doğum günü sürprizi yapıldı. Öztaşkın, 8 Mart'ta hem Dünya Kadınlar Günü'nü hem de yeni yaşını, partili arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Bodrum’da AK Kadınlar Yemekte Buluştu

Bodrum’da AK Kadınlar Yemekte Buluştu

Bodrum’da AK Kadınlar Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim