• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bodrum Global Run 3 Başlıyor

Bodrum Global Run 3 Başlıyor
Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, Global Liman İşletmeleri'nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleşecek "Bodrum Global Run 3", 15-17 Nisan'da Bodrum'da...

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle, Global Liman İşletmeleri'nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleşecek "Bodrum Global Run 3", 15-17 Nisan'da Bodrum'da yapılacak.

Birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak Bodrum Global Run 3'ten elde edilecek gelirle, TOÇEV ve Parıltı Derneği'ne katkıda bulunacak. Geçtiğimiz yıl Karadağ'da yapılan Global Run'ın bir benzerinin Malta'da da düzenlenmesi hedefleniyor.

Global Liman İşletmeleri'nin gerçekleştirdiği Bodrum Global Run 3 için yapılan çalışmalar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Cruise Port Liman Müdürü Gonca Uygun'un katıldığı basın toplantısı ile paylaşıldı.

Konuşmasına sporun kendi hayatındaki öneminden bahsederek başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da; "Spor benim yaşam tarzım. Bakın 3 yıldır aralıksız Bodrum koşusu yapılıyor. Her yıl katılımcı sayısı artarak devam ediyor. Bu aynı zamanda spor turizminin de Bodrum'da bir başlangıcı. 3 yıldan bu yana katılan sporcu sayısı giderek arttı. İleri yıllarda daha da artacak. Nisan ayında, Bodrum'un hem turizmine hem ekonomisine büyük katkı sağlayan bir yarış olmaya başladı. İşte bunu örnek alan birçok spor kurumları da Bodrum'da değişik aktiviteler yapmak için belediyemize müracaat ediyorlar. Bodrum'da spor turizmini başlattıkları için bu yarışın öncülüğünü yapan bu güzel Cruise Limanımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun güzel bir yanı da el edilen gelirin kurumlara ve derneklere verilmesi. Emeği geçen, düşünen, bugünlere getiren, Bodrum'a inanarak bu mücadeleyi sürdüren bu koşuyu aralıksız devam ettiren spor turizmine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Koşu tarihinde Bodrum'un çok daha kalabalık olacağını, sporcuların aileleri ile birlikte Bodrum'a geleceğine inanıyorum. Onlar hem yarışacaklar, hem de tatillerini yapacaklar. Şimdiden herkese başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim