• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Bodrum Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bodrum Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen aralık ayı değerlendirme toplantısında mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında fikir alışverişinde...

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen aralık ayı değerlendirme toplantısında mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bodrum Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Turgay Kaya ile Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

İlgili Bodrum Belediyesi Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasında bu toplantıların artık her ay muntazam olarak yapılacağının altını çizen Başkan Kocadon şunları söyledi:

"Özellikle muhtarlık binalarında, telefon ve internetlerinde sorun yaşandığında ya da köyümüzdeki bir okulun sıkıntısı derdi olduğunda bize bildirdiğinizde elimizden geldiği kadar hep beraber sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında 2015 yaz dönemini geçirdik. Geçtiğimiz sezon yaşanılan sıkıntıları bizlerle paylaşırsanız, 2016 yaz sezonuna daha iyi başlayabiliriz. Bodrum Belediyesinin yetki çerçevesi içinde bunları hep beraber çözmeye çalışırız. Sezon öncesi bu aksaklıkları giderirsek sezon ortasında hiçbir sıkıntı yaşamayız."

"BİRLİK VE BERABERLİKLE HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ."

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine de değinen Başkan Mehmet Kocadon, "Hepinize ve özellikle de bizleri bir aile gibi birlik ve beraberlik etrafında topladığı için Dernek Başkanımız Ahmet Cemil Gündüz "e teşekkür ediyorum. Bodrumdaki birlik ve beraberlik hiçbir yerde yok. Bu birlik ve beraberliği bozmamak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız." dedi.

Başkan Mehmet Kocadon, ilçe genelinde görev yapan muhtarların taleplerini dikkatle dinleyerek ilgili birim müdürlerine de gerekli talimatları verdi. Talep ve önerilerini not alan birim müdürleri ayrıca merak edilen konularla ilgili bilgilendirmeler de yaptı.

Asfaltlama, yol bakım ve onarımı, sel felaketi sonrası yapılan tadilatlar, meydan ve drenaj çalışmaları, temizlik ve sosyal yardımların da konuşulduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantının sonunda muhtarlar, mahallelerde yapılan asfaltlama ile yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde Bodrum Belediyesi bünyesinde büyük bir özveriyle yapılmakta olan çalışmalar için de Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bodrum Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bodrum Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim