• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

BODEX fuarı açıldı

BODEX fuarı açıldı
Bodrum'da bu yıl ilk defa düzenlenen BODEX 2016 Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı açıldı.

Bodrum'da bu yıl ilk defa düzenlenen BODEX 2016 Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı açıldı. Turizm ve gıda sektörleri başta olmak üzere toplam 70 firmanın katıldığı fuara ilgi olmadığı gözlendi. Marmaris Fuarcılık ve Organizasyon Limited Şirketi tarafından Bodrum Konacık Mahallesi'ndeki Heredot Kültür Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen BODEX Fuarı'na, Bodrum'dan 15 firmanın katıldığı öğrenildi.

Fuarın açılışını Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanvekili İsmail Altındağ, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve MARFO Genel Müdürü Volkan Gürcan gerçekleştirdi.

Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) ve Muğla Barosu'na bağlı Bodrum Arabuluculuk Derneği'nin de stant açtığı fuarda, mobilya, güvenlik sistemleri, elektrik, elektronik, mutfak, banyo, sanayi tipi çamaşır makinesı, çevre, bahçe ekipmanları, jeneratör, kesintisiz güç kaynağı, çay ve kahve makineleri standları kuruldu. Muğla ve ilçelerinin yanı sıra Ankara, Denizli, İzmir, Bursa, İstanbul ve Aydın'dan firmaların da katıldığı BODEX 2016 Fuarı'nın açılışında konuşan MARFO Genel Müdürü Volkan Gürcan, "Uzun zamandır Bodrum'da fuar yapmayı planlayan şirketimiz, Bodrum'a bir artı kazandırmak için elinden gelen gayreti sarfetmiştir" dedi. Gürcan, bu yıl Marmaris, Fethiye ve Bodrum'da üç fuar düzenleme hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Bodrum'da böyle bir organizasyon gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bodrum'un uzun zamandır bir kültür merkezi ve fuar alanına ihtiyaç duyduğunu ve Heredot Kültür Merkezi ile bu amaca ulaşıldığını belirten Kocadon, "12 ay turizmi savunuyoruz yıllardır. Bunun iki ayağı var. Bİri kültür ve kongre turizmi, diğeri ise fuarcılık. Herhalde yavaş yavaş bunlara kavuşacağız. Geçtiğimiz günlerde Leleg yürüyüş yolumuzu yaptık. Bu da alternatif turizmin bir başlangıcıdır" dedi. Kocadon, Bodrum'da fuarların bundan böyle çeşitlendirilmesi için destek vereceklerini kaydederek, fuarların Bodrum esnafına da katkıda bulunduğunu ifade etti.

Fuar, 2 Nisan tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.Cihan

BODEX fuarı açıldı

BODEX fuarı açıldı

BODEX fuarı açıldı

BODEX fuarı açıldı

BODEX fuarı açıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim